Γυναίκα

Ποιος είναι ο ρόλος της σύγχρονης γυναίκας;

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα εσπερίδα με θέμα «Σύγχρονη Γυναίκα - Πολλαπλοί Ρόλοι και Συντροφική Βία» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στο συνεδριακό χώρο "BRILLANT" του Lato Boutique Hotel.

Η εσπερίδα διοργανώνεται από το μέλος της γραμματείας γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνη Κρήτης Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη, ενώ για την κοινωνική της προσφορά θα τιμηθεί η κυρία Μαρία Παχιαδάκη, πρόεδρος του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού»

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Εσπερίδας  

18:00 - 18:15 Προσέλευση

18:15 - 18:20   Χαιρετισμός

            Κα Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη, Υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. με  αρμοδιότητα Γυναίκες στην αυτοδιοίκηση

18:20 - 18:25: Βράβευση

            Τιμητική πλακέτα θα απονεμηθεί στην κυρία Μαρία Παχιαδάκη, πρόεδρος του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού» για την κοινωνική της προσφορά.

18:25 - 18:40: «Τα πολλά πρόσωπα της γυναίκας»

            Δρ. Γεωργία Σ. Τζαμαλούκα, Κοινωνική Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, και  επιστημονική συνεργάτης Εργαστηρίου Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας  και Οδικής Ασφάλειας ΤΕΙ Κρήτης.

18:35 - 19:05: «Εμπειρίες και ανάγκες γυναικών, θυμάτων ενδοσυντροφικής βίας», Ράτσικα Νικολέτα Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης

19:30   Συζήτηση- ερωτήσεις

Συντονίστρια της εσπερίδας θα είναι η κα Άννα Μανιδάκη, Κοινωνική λειτουργός, Υποψήφια Διδάκτορας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σχόλια