Γυναίκα

Συγκινητική πράξη αγάπης από δασκάλα ειδικής αγωγής (photos)

Σε μια μοναδική πράξη αγάπης προέβη μια δασκάλα ειδικής αγωγής, που διδάσκει σε παιδιά με σύνδρομο Down, η οποία κάλεσε στο γάμο της όλους τους μαθητές της. Μάλιστα, οι μαθητές τη συνόδευσαν στην εκκλησία και η μαθήτριες εκτελούσαν ρόλο παρανύφου, ρίχνοντάς της λουλούδια.

Ένας γάμος είναι πάντα ένα ξεχωριστό γεγονός. Αλλά για την Κίνσεϊ Φρεντς, ήταν πραγματικά μοναδικός.

Η Φρεντς από το Λούσβιλ στο Κεντάκι, είναι δασκάλα ειδικήα αγωγής σε παιδιά με σύνδρομο Down, τα τελευταία τρία χρόνια στην Χριστιανική Ακαδημία.

Αγαπάει πραγματικά τους μαθητές της και ακόμη και ο νυν σύζυγός της, Τζος, όταν της έκανε πρόταση γάμου μπροστά τους, ήξερε πόσο σημαντικά ήταν αυτά τα παιδιά γι' αυτήν.

Έτσι, όταν έφτασε η μέρα του γάμου τους, κάλεσε όλα τα παιδιά να λάβουν μέρος.

«Όταν εργάζεσαι με μαθητές σε τόσο στενή επαφή, αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη σχέση και τα ήθελα να είναι μέρος αυτής της ειδικής ημέρας» δήλωσε η Φρεντς.

Αφού έλαβε την συγκατάθεση του σχολείου και των γονιών των παιδιών, που ήταν ενθουσιασμένα και συγκινημένα, έδωσε προσκλήσεις σε όλα τα παιδιά. «Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία πως τα παιδιά θα αποτελούσαν μέρος των εορτασμών» δήλωσε η ίδια.

Τα κορίτσια φόρεσαν λευκά φορέματα ενώ τα αγόρια τιράντες και παπιγιόν. Οι μαθητές είχαν επίσης αναλάβει κάποιες ευθύνες στο γάμο, συνοδεύοντας την νύφη στην εκκλησία και ρίχνοντας λουλούδια.

Η Κίνσεϊ και ο Τζος παντρεύτηκαν στις 3 Ιουνίου, αλλά ο γάμος τους έγινε viral τις τελευταίες ημέρες όταν ο φωτογράφος Lang Thomas Leichhardt ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της Φρεντς με το νυφικό της να περιβάλλεται από τους μαθητές της.

«Συγκινήθηκα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να καταλάβετε πόσο ευτυχισμένα ήταν αυτά τα παιδιά» δήλωσε στο CNN ο φωτογράφος.

Για την Φρεντς, ήταν σημαντικό να δείξει πόσο ικανοί είναι οι μαθητές της.

«Υπάρχουν πολλά στερεότυπα όσον αφορά στο σύνδρομο Down. Οι μαθητές μας είναι όπως και όλα τα άλλα παιδιά και αξίζουν μια ευκαιρία να μάθουν μαζί με τους συνομηλίκους τους, όπως και οποιοσδήποτε άλλος».

Πηγή: ethnos.gr

(Φωτογραφίες newsbeast.gr)

Σχόλια