Γυναίκα

Χάρισαν χαμόγελα και ανακούφιση στα παιδιά του Χωριού SOS

Η ανταπόκριση του απλού κόσμου στο έργο των Παιδικών χωριών SOS, αποτελεί το βασικότερο πυλώνα στήριξης των παιδικών χωριών SOS. Αυτός ο απλός κόσμος με την έμπρακτη αλληλεγγύη του ανακούφισε κατά την Πασχαλινή περίοδο 160 οικογένειες και χάρισε χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά.

Για το λόγο αυτό η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τους κάτωθι δωρητές, για τις προσφορές τους στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου, κατά την Πασχαλινή περίοδο:

Τον Δήμο Ηρακλείου - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής - Εποπτείας, Κοινωνικών Δομών - Μετανάστευσης, ΚΕΣΑΝ και ιδιαιτέρως την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Καναβάκη, για την προσφορά τροφίμων.

Την κ. Εύα Κιουρί για την προσφορά ενδυμάτων για παιδιά και ενήλικες.

Το προσωπικό των υποκαταστημάτων Πλατείας Ελευθερίας και 25ης Αυγούστου της Τράπεζας Πειραιώς, για την προσφορά τροφίμων.

Την Μορφωτική Ψυχαγωγική Λέσχη ΔΕΗ για την προσφορά μεγάλης ποσότητας γάλακτος.

Την ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΣΕΥΠ  ΤΕΙ  Ηρακλείου για την προσφορά τροφίμων και παιχνιδιών.

Το 20ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου για την προσφορά τροφίμων.

Με αυτήν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους οι ως άνω δωρητές μας, χάρισαν χαμόγελα και ανακούφιση στις 160 οικογένειες και στα περίπου 300 παιδιά που υποστηρίζονται μηνιαίως από το Παιδικό Χωριό SOS Kρήτης και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Και "Τα Ζουζουνάκια"

Επίσης η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Παιδικού Χωριού SOS Kρήτης ευχαριστεί θερμότατα το Βρεφονηπιακό Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «τα Ζουζουνάκια» στον Ανισσαρά Χερσονήσου και το Α΄ΚΕΠΑ Ηρακλείου για την ενίσχυση του Πασχαλινού παζαριού του Παιδικού Χωριού SOS Kρήτης με την προσφορά εκ μέρους τους χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων.

Σχόλια