Γυναίκα

4 τρόποι να προστατεύσεις το μακιγιάζ σου από τον ιδρώτα!

Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξοδεύεις ώρες για να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ και με μια στάλα ιδρώτα να καταστρέφεται; Δες τι μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις το μακιγιάζ σου!

1. Ψάξε για προϊόντα μακιγιάζ που έχουν αντι-ιδρωτικά στοιχεία κυρίως αν συνηθίζεις να ιδρώνεις συχνά είτε όταν γυμνάζεσαι είτε και όταν βγαίνει στη ζέστη αυτή την εποχή. 

2. Το πρώτο βήμα για ένα υπέροχο μακιγιάζ είναι η καλή φροντίδα της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποίησε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για να κλειδώσεις την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Επίσης διάλεξε προϊόντα που δεν περιέχουν έλαια έτσι ώστε να μην γίνεται λιπαρή η επιδερμίδα σου.

3. Χρησιμοποίησε ένα καλό primer. Ένα καλό primer θα αλλάξει πραγματικά τη ζωή σου. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ, πρόκειται για ένα αόρατο makeup που βοηθάει να δημιουργήσεις μια αψεγάδιαστη βάση. 

4. Χρησιμοποίησε μια καλή πούδρα. Μετά το τέλος του μακιγιάζ σου, βάλε λίγη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα. H πούδρα θα βοηθήσει και την απορρόφηση των ελαίων από την επιδερμίδα σου. 

Πηγή: faysbook.gr

Σχόλια