Γυναίκα

Το 4ο make over έφερε έναν άλλο αέρα…

Η Βίκυ Κοκκινάκη ήταν η τυχερή του 4ου make over της εκπομπής που είδε τον εαυτό της να αλλάζει μέσα σε ένα μήνα. Λαμπερή και όμορφη όσο ποτέ, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με άλλο αέρα!

Η τυχερή τηλεθεάτρια, δε σταμάτησε να χαμογελάει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αλλά και να ευχαριστεί το πολυδύναμο κέντρο Slim Way για το μεγάλο δώρο που της χάρισε.

Ούτε η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το τελικό αποτέλεσμα της. Η μητέρα τριών παιδιών είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πώς τελικά με πείσμα και επιμονή κανείς μπορεί να κατακτήσει κάθε στόχο.

Η ανανεωμένη Βίκυ, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής φορώντας ένα δαντελωτό στενό λευκό φόρεμα, που δ θα τολμούσε ούτε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να το δοκιμάσει στο παρελθόν…  

Όμως, πέρα από τις σημαντικές αλλαγές που είχε το σώμα της, η λαμπερή μαμά, είδε και το πρόσωπό της να αλλάζει, αφού κηλίδες-πανάδες και μαύρα στίγματα που είχε στο παρελθόν, εξαφανίστηκαν.

Παρακάτω θα δείτε την μαρτυρία της αλλά και την εικόνα του πριν και του μετά που θα σας εντυπωσιάσει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Μπιτζιλέου ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που βοήθησαν στην τελική μεταμόρφωση της Βίκυς.

Επιμέλεια προσώπου και σώματος: Slim Way.

Επιμέλεια μαλλιών: Κομμωτήρια GP

Επιμέλεια ντυσίματος: Show Room

Επιμέλεια μακιγιάζ και νύχια: Kryolan City

Ποια θα είναι η επόμενη τυχερή; Πολύ σύντομα θα τη γνωρίσουμε μέσα από την εκπομπή!

Make over με την Αναστασία Μπιτζιλέου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην "ΚΡΗΤΗ ΤV".  

Σχόλια