Γυναίκα

Αποκτήστε τους σφιχτούς κοιλιακούς της Σακίρα με 5' άσκηση την ημέρα

Η καυτή τραγουδίστρια διαθέτει γραμμωμένο και θηλυκό six pack που κόβει την ανάσα. Δείτε πώς θα χτίσετε το κορμί των ονείρων σας με ένα workout που διαρκεί λίγα μόλις λεπτά.

Η μεγαλύτερη τάση στον πλανήτη του wellness απευθύνεται σε βιαστικά αλλά έξυπνα κορίτσια. Σε όλες εκείνες που θέλουν να είναι πάντα σε φόρμα, παρόλο που το φορτωμένο πρόγραμμά τους δεν τους επιτρέπει να περνούν ώρες στο γυμναστήριο.

Ο λόγος για τα workouts που, αν κι εκτελούνται σε χρόνο dt, είναι εξίσου αποτελεσματικά με όσα υπακούν στη λογική μιας full-time προπόνησης. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τα συγκεκριμένα προγράμματα αναμένεται να βρίσκονται στη λίστα με τα fitness trends και της επόμενης χρονιάς.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το workout για άψογους κοιλιακούς που έχει δημιουργήσει η Ρεμπέκα Λουίζ. Περιλαμβάνει πέντε μόλις στοχευμένες ασκήσεις, διάρκειας 1' η καθεμία. Για να τις εκτελέσετε δεν θα χρειαστείτε κάποιο εξάρτημα παρά μόνο ένα στρώμα γυμναστικής.

H διάσημη trainer υπόσχεται πως, αν ακολουθείτε κατά γράμμα τις οδηγίες της καθημερινά, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε τα παχάκια να υποχωρούν, θα ξεπρηστείτε και θα αποκτήσετε επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά, όπως η Σακίρα.

Προτού βέβαια ακολουθήσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πηγή: elle.gr

Σχόλια