Γυναίκα

Δέκα πράγματα που πρέπει να έχεις σπίτι σου μέχρι τα 30

Είσαι κοντά στα 30, δείχνεις υπέροχη, έχεις μία πολύ ωραία ζωή και καλή δουλειά. Μήπως όμως έχεις παραλείψει κάτι όσον αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού σου; Μην περιμένεις να κάνεις κάποιο μεγάλο βήμα στη ζωή σου για να επενδύσεις στην διακόσμηση του σπιτιού.

Αντίθετα, επένδυσε σε αυτό και θα πάρεις πίσω πολλαπλάσια τα χρήματα και το χρόνο που θα διαθέσεις μέσα από την καλή διάθεση που θα σου προσφέρει μια ανανεωμένη και ευχάριστη ατμόσφαιρα καθώς από τα κομπλιμέντα που θα κάνουν οι επισκέπτες σου.

- Αγόρασε ένα καλό και σικάτο καναπέ

Βάλε τέρμα στις απλές επιλογές, όπως σε εκείνους που ανοίγουν και προτίμησε ένα κλασικό κομμάτι. Πάρε σοβαρά υπόψιν σου το μέγεθος και μην επιλέξεις κάτι πολύ μεγάλο.


- Επένδυσε στα σεντόνια

Και γενικά σε οποιοδήποτε ύφασμα μέσα στο σπίτι σου. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως ακριβό, αλλά θα σε ξεπληρώσει.

- Προτίμησε ένα καλό χαλί

Επίλεξε προσεκτικά και θυμήσου ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως διακοσμητικό στοιχείο.

-Ένα σετ σερβίτσια

Δεν είσαι πια σε ηλικία να τρως σε πλαστικά πιάτα. Αγόρασε ένα καλό σερβίτσιο σε απαλές αποχρώσεις και θα το έχεις για μια ολόκληρη ζωή.

- Το άρωμά σου, η υπογραφή σου

Θυμήσου ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για το προσωπικό σου άρωμα, αλλά για οτιδήποτε μπορεί να προσδώσει προσωπικό τόνο σε καθένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

- Κάτι... vintage

Μπορεί να μην είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές σου, σίγουρα όμως θα χαρίσει στο ντεκόρ του σπιτιού σου αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται.

- Ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σου

Ή ένα ολοκαίνουριο κρεβάτι με δικό του κεφαλάρι. Η αλλαγή του κρεβατιού σου άλλωστε είναι εκείνη που από μέσα σου θα μονολογήσεις ότι τα κατάφερες!

- Θέλεις κι εσύ ασημικά

Κι όταν λέμε ασημικά εννοούμε ακόμα και αυτά της γιαγιάς σου τα οποία, αν τα χειριστείς σωστά, θα σου χαρίσουν ένα μοντέρνο και λαμπερό αποτέλεσμα.

- Βάλε τέχνη

Και αναφερόμαστε φυσικά σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσένα και άρα ίσως όχι ακριβό.

- Λουλούδια στο τραπέζι

Μπορεί να μην είναι κάτι σπουδαίο, έχεις προσπαθήσει όμως και το αξίζεις. Επιπλέον δεν είναι ακριβό και θα δώσει μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στον χώρο σου.

Σχόλια