Γυναίκα

Βελούδινα σαγηνευτικά χείλη με μέλι!

Η καλύτερη λύση στο πρόβλημα των σκασμένων χειλιών είναι η πολύ καλή ενυδάτωση. Πέρα λοιπόν από το lip balm και την απολέπιση των χειλιών, ακόμα και με μια βρεγμένη πετσέτα, μπορείτε να κάνετε μια πολύ απλή και φυσική μάσκα με μέλι και βαζελίνη.

Ως γνωστόν το μέλι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς τρόπους επούλωσης. Από την άλλη πλευρά, η βαζελίνη χρησιμοποιείται για να μαλακώσει, να θρέψει και να προστατεύσει το δέρμα από την ξηρότητα. Ο συνδυασμός τους λοιπόν θα κάνει τα χείλη σας μεταξένια και έτοιμα για φίλημα!

Θα χρειαστείτε:

-Λίγο μέλι

-Λίγη βαζελίνη

Τρόπος εφαρμογής:

Αρχικά απλώστε στα χείλη σας μια γενναιόδωρη ποσότητα από αγνό μέλι. Έπειτα, βάλτε λίγη βαζελίνη και αφήστε τη να δράσει για 10-15 λεπτάκια. Αυτό θα βοηθήσει στο να μην ξεραθεί το μέλι και να απορροφηθεί πολύ καλύτερα από τα χείλη σας, τα οποία θα μαλακώσουν πάρα πολύ και θα γίνουν βελούδινα. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από προστατευτικό κάλυμμα για το μέλι, η βαζελίνη θα προσθέσει μια έξτρα ενυδάτωση.

Μετά το πέρας των 10-15 λεπτών, πάρτε ένα καλά βρεγμένο πανί και αφαιρέστε το μέλι και τη βαζελίνη από τα χείλη σας.

Μπορείτε αν θέλετε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για μια εβδομάδα και μετά να απολαύσετε τα πιο απαλά χείλη που είχατε ποτέ!

Σχόλια