Γυναίκα

Το συνηθισμένο λάθος που κάνουμε στην εφαρμογή της μάσκαρα

Πολλές γυναίκες προκειμένου να δώσουν έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού τους, έτσι ώστε να πετύχουν ένα πιο σχιστό σχήμα ματιών, καταφεύγουν σε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Απλώνουν περισσότερη μάσκαρα στις εξωτερικές βλεφαρίδες ή και μόνο σε αυτές. Το αποτέλεσμα όμως είναι το άκρως αντίθετο από το επιθυμητό!

Σύμφωνα με την expert των βλεφαρίδων Sarah Maxwell και την make up artist Monika Blunder, η έμφαση που δίνεται κατά την εφαρμογή της μάσκαρα στις εξωτερικές βλεφαρίδες οδηγεί σε ένα πεσμένο βλέμμα με μικρά μάτια. Αυτό συμβαίνει διότι η μεγάλη ποσότητα της μάσκαρα βαραίνει τις βλεφαρίδες, οι οποίες δεν μπορούν να την συγκρατήσουν και πέφτουν.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να έχετε ένα εκθαμβωτικό βλέμμα, είναι να δώσετε έμφαση, βάζοντας περισσότερη μάσκαρα στις βλεφαρίδες που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το τόξο των φρυδιών. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε ανοδικότητα στο βλέμμα σας.

Δείτε λοιπόν στην συνέχεια το 10λεπτο tutorial για τις βλεφαρίδες των δυο ειδικών και μάθετε βασικά μυστικά για τις βλεφαρίδες, τη μάσκαρα και τα τουφάκια βλεφαρίδων:Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Σχόλια