Γυναίκα

Μικρά μυστικά για λαμπερές και μακριές βλεφαρίδες

Ζηλεύεις το βλέμμα που μαγνητίζει και αναζητάς διακαώς το θαυματουργό προϊόν που θα μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες σου κάνοντάς τες λαμπερές και μακριές;

Παρακάτω ακολουθούν 8 αποτελεσματικά τρικ και να δεις άμεσα διαφορά.

1. Η ενυδάτωση με ειδικό λάδι ή serum,  είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσεις τις βλεφαρίδες σου. Εφάρμοσε το προϊόν στις ρίζες των βλεφαρίδων σου το βράδυ πριν κοιμηθείς και το προϊόν θα δείχνουν λαμπερές και μακριές.

2. Χρησιμοποίησε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα. Προσοχή αν ακολουθηθεί η αντίστροφη διαδικασία το πιθανότερο είναι να κολλήσει η περισσότερη μάσκαρα πάνω στο ψαλιδάκι.

3. Δοκίμασε να θερμάνεις το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων με το πιστολάκι σου αφού έτσι θα γίνουν καμπυλωτές ευκολότερα και το σχήμα τους θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Μην το παρακάνεις με το ψαλιδάκι. Χρησιμοποίησέ το δύο φορές ταλλά όχι περισσότερες, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει τόσο κολακευτικό.

5. Μία μάσκαρα που ενυδατώνει είναι το ιδανικό προϊόν για τις βλεφαρίδες σου. Την επόμενη φορά που θα ψάχνεις μάσκαρα, διάβασε πιο προσεκτικά τη σύνθεση του προϊόντος.

6. Χρησιμοποίησε λίγο ταλκ αμέσως μετά την πρώτη στρώση μάσκαρα, πριν εφαρμόσεις τη δεύτερη. Είναι το μυστικό για να έχουν όγκο οι βλεφαρίδες σου.

7. Αφαίρεσε με προσοχή τη μάσκαρα την ώρα που κάνεις ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο προϊόν και κάνε ήπιες κινήσεις με το βαμβάκι.

8. Φρόντισε να αλλάζεις τη μάσκαρά σου κάθε τρεις μήνες. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφεύγεις ερεθισμούς και βακτήρια.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια