Γυναίκα

Σεμινάριο για τα πρώτα βήματα στο μακιγιάζ

Νέο σεμινάριο μεϊκάπ (makeup) από την έμπειρη επαγγελματία Δέσποινα Ατσαλή με αντικείμενο "Φρέσκο πρόσωπο: τα πρώτα βήματα στο μακιγιάζ" διοργανώνεται από τα ΚΕΚ-Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου από σήμερα Δευτέρα 19/10 έως και την Τετάρτη 21/10 από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. (8 ώρες).

Το Εργαστήριο απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της αισθητικής αλλά και τις βασικές ικανότητες στο μακιγιάζ.

Σκοπός του σεμιναρίου στο φρέσκο πρόσωπο είναι η διατήρηση και ανάδειξη χαρακτηριστικών με την τέχνη του μακιγιάζ.

Περιλαμβάνει εκμάθηση σε:

• Καθαρισμό και περιποίηση προσώπου

• Ανάδειξη χαρακτηριστικών

• Φωτοσκιάσεις και μορφολογία

• Σχηματισμό φρυδιών

«Το κορίτσι της διπλανής πόρτας μπορεί να εντυπωσιάσει με τη δύναμη του μακιγιάζ και να μεταμορφωθεί σε vamp γυναίκα. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα ανακαλύψουν τη σωστή χρήση των καλλυντικών. Την τεχνική της φωτοσκίασης, το σχηματισμό φρυδιών, τη γραμμή eye-liner και την τοποθέτηση βλεφαρίδων», αναφέρουν οι διοργανωτές του σεμιναρίου.

Εισηγήτρια στο σεμινάριο είναι η κ. Δέσποινα Ατσάλη, η οποία έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα σπουδών σε δυο επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ με εξειδίκευση σε πολλαπλούς τομείς της αισθητικής. Είναι πτυχιούχος της Ιπποκράτειας Σχολής Αισθητικής με εξειδίκευση στο θέατρο, τη φωτογραφία, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τα special effect, τη μόδα, τη χρωματολογία, τη μορφολογία προσώπου, το νυφικό και το βραδινό μακιγιάζ. Επιπροσθέτως είναι κάτοχος πτυχίου της Σχολής Παπάζογλου με εξειδίκευση στην ονυχοπροσθετική, το μανικιούρ, το πεντικιούρ και το spa άκρων. Έχει επίσης παρακολουθήσει πολλαπλά επαγγελματικά σεμινάρια διορθωτικού μακιγιάζ medical make up, camouflage make up nail κ.λπ.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν είναι 80€.

Για on line αίτηση πατήστε εδώ: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/272-fresko-prosopo  

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302736 & 302730, κ. Βενιχάκη, email venihaki@katartisi.gr, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr, από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr).

Σχόλια