Γυναίκα

Multimasking: Η νέα τάση στις μάσκες προσώπου!

Η νέα τάση στην ομορφιά ονομάζεται «multimasking» και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι…Μερικές φορές νιώθουμε σα να είμαστε σε μια… συνεχή μάχη με την επιδερμίδα μας, προσπαθώντας να βρούμε χίλια προϊόντα για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τη λιπαρότητα και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα μας, χωρίς όμως να τη «βαραίνουμε».


Για να μην ξαναμπούμε σε τέτοια… προσωπική διαμάχη και επειδή δεν υπάρχει ποτέ το τέλειο προϊόν για κάθε ανάγκη, της καθεμίας επιδερμίδας, οι beauty maniacs βρήκαν τον τέλειο τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας με… multimasking!


Χρησιμοποιώντας δηλαδή διαφορετικές μάσκες για κάθε σημείο του προσώπου μας. Αν λοιπόν έχεις λιπαρό Τ και ξερή επιδερμίδα, χρησιμοποίησε μια μάσκα με άργιλο σε μύτη, μέτωπο και πιγούνι και μια σούπερ ενυδατική μάσκα στο υπόλοιπο πρόσωπο.


Είναι σαν ένα… custom cocktail με μάσκες για να αποκτήσεις την επιδερμίδα των ονείρων σου και να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα με τη 1.


Βρες λοιπόν 2-3 διαφορετικά προϊόντα για κάθε ανάγκη σου (π.χ μάσκα για λιπαρή επιδερμίδα, μάσκα για ενυδάτωση, μάσκα για μαύρους κύκλους, για ρυτίδες κοκ) και συνδύασε τις για τέλειο… multimasking αποτέλεσμα!


Πηγή: faysbook.gr

Σχόλια