Γυναίκα

Πότε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κρέμα ματιών

Μπορεί οι ρυτίδες γύρω από το στόμα να είναι προσφιλείς επειδή βγαίνουν λόγω του χαμόγελου, αλλά όταν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες βγαίνουν γύρω από τα μάτια, κάθε άλλο παρά ωραίο είναι.

Σύμφωνα με την LilyKruel, βιοχημικό και ιδρύτρια της εταιρείας με σκευάσματα περιποίησης της επιδερμίδας, LilyHerbceuticals, ακόμη και οι νεαρές γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν κρέμες αντιγήρανσης.

Ν ανα΄φερουμε ότι όταν πρόκειται για τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, τα τρία βασικά πράγματα που τα επηρεάζουν είναι το κάπνισμα, ο  ήλιος και ο ύπνος. Αν όλα αυτά τα έχουμε  υπό έλεγχο, δηλαδή αν δεν καπνίζουμε, βάζουμε αντηλιακή προστασία και κοιμόμαστε καλά, τότε ο χρόνος δύσκολα θα μας ακουμπήσει.

Εδώ είναι ό, τι πρέπει να ξέρετε για κάθε ηλικία:

Στην δεκαετία των '20

Ενυδατώστε τα μάτια σας με μια κρέμα που περιέχει αντιοξειδωτικά για να βοηθήσετε στη διατήρηση και προστασία της επιδερμίδας σας. Όπως πάντα, η χρήση αντηλιακής προστασίας και η αφαίρεση του μακιγιάζ, επιβάλλεται.

Στην δεκαετία των '30

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, στην περιοχή των ματιών. Αναζητήστε προϊόντα εμπλουτισμένα με πεπτίδια που βοηθούν στην εξομάλυνση των ρυτίδων.

Στην δεκαετία του '40

Σε αυτή την ηλικία χρειάζεστε κρέμες με συστατικά ισχυρότερα, που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος, όπως π.χ με ρετινόλη.

Σχόλια