Γυναίκα

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά;

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί για το αν τελικά υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και οι απόψεις βλέπουμε να διίστανται.

Όσοι δεν τον έχουν ζήσει πιστεύουν πως είναι απλά μια ψευδαίσθηση του μυαλού και όσοι είχαν την τύχη να ζήσουν αυτό το τρομερό συναίσθημα, απλά αισθάνονται ευλογημένοι.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν πως για να ερωτευτείς έναν άνθρωπο κεραυνοβόλα χρειάζονται μόνο 30 δευτερόλεπτα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάνει κανείς το μυαλό του, πλημμυρίζει η καρδιά του έντονα αισθήματα, νιώθει ότι πετάει στον έβδομο ουρανό.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι μπροστά σε αυτό το συναίσθημα μπορεί και να δειλιάσουν, να φοβηθούν, να κάνουν πίσω και να επιλέξουν να μην το ζήσουν γιατί στην περίπτωση του κεραυνοβόλου έρωτα δεν ξέρεις την κατάληξή του. Μπορεί να μετατραπεί σε πραγματική, βαθιά αγάπη, αλλά και να εξατμιστεί όσο γρήγορα εμφανίστηκε.

Σκεφτείτε όμως λίγο πιο ψύχραιμα. Αμέσως θα καταλάβετε ότι το συναίσθημα αυτό είναι υπέρτατο. Στον έρωτα δεν υπάρχει δρόμος, δεν υπάρχουν όροι, δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον βάλει σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Θα ξυπνάτε το πρωί και το πρώτο πράγμα που θα σκέφτεστε θα είναι σίγουρα το άλλο σας μισό και η τελευταία σας σκέψη θα είναι και πάλι το ίδιο άτομο.

Ο φόβος για το άγνωστο σίγουρα  μας τρομάζει όλους. Ίσως όμως αν αφήναμε φόβους και εγωισμούς στην άκρη στο τέλος να ήμασταν όλοι νικητές.

Σχόλια