Γυναίκα

Λεύκανση των δοντιών με φυσικό τρόπο

Δεν είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο σας για να αποκτήσετε αστραφτερό χαμόγελο σας. Φροντίστε τα δόντια σας, καθαρίστε τα σωστά και αποκτήστε λευκά δόντια με φυσικούς τρόπους.


Μπορείτε να φτιάξετε μία κρέμα με αλάτι και λεμόνι. Σε λίγο αλάτι ρίξτε μερικές σταγόνες λεμονιού μέχρι να γίνει μία πάστα. Αλείψτε το μείγμα στα κίτρινα σημεία των δοντιών σας και αφήστε το όχι περισσότερο από μισό λεπτό. Ύστερα, ξεπλύνετε καλά το στόμα σας με νερό και στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας με τη γνωστή διαδικασία.
 


Η σύνθεση της συνταγής απομακρύνει τα σημάδια και τον χρωματισμό των δοντιών. Άλλη μία εύκολη λύση για να βελτιώσετε το χρώμα των δοντιών σας είναι τα αποξηραμένα φύλλα δάφνης σε συνδυασμό με τη φλούδα πορτοκαλιού. Θρυμματίστε τα φύλλα δάφνης και τη φλούδα πορτοκαλιού, ώσπου να γίνουν σκόνη και μετά τρίψτε τα δόντια σας. Επίσης, μπορείτε, απλά, να τρίψετε τις φλούδες από το πορτοκάλι πάνω τους. Τους δίνει απίστευτη λάμψη και τα καθαρίζει.Οι φυσικές συνταγές βελτιώνουν αρκετά τα δόντια σας, όμως δεν χρειάζεται υπερβολή στη χρήση, διότι τα φρούτα περιέχουν οξέα. Καλό είναι, λοιπόν, να εφαρμοστούν με μέτρο.


Tip: Εάν καταναλώνετε αρκετά όξινες τροφές, δοκιμάστε να ξεπλύνετε το στόμα σας με πράσινο τσάι.


Πηγή: jenny.gr

Σχόλια