Γυναίκα

Μειώστε τους ανοιχτούς πόρους του προσώπου

Όλοι έχουν πόρους στο δέρμα. Όσο και αν φαίνεται περίεργο είναι απαραίτητοι αφού βοηθούν στην ενυδάτωση του προσώπου, καθότι παράγουν λάδι και το διατηρούν απαλό. Όμως, αν είναι μεγάλοι φαίνονται αντιαισθητικοί στο πρόσωπο. Για να μη διογκωθεί το πρόβλημα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα της επιδερμίδας σας και να εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση κάποιες τεχνικές που βοηθούν αρκετά.

Το πρόσωπο πριν από τον ύπνο χρειάζεται φροντίδα. Καθαρίστε το καλά και χρησιμοποιήστε μία τονωτική λοσιόν για να καθαρίσετε το δέρμα από υπολείμματα ρύπων, makeup και ιδρώτα. Προτιμήστε να πλένετε το πρόσωπό πρώτα με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι και ύστερα ρίξτε άφθονο κρύο νερό για να σφίξουν οι πόροι Βασικό ρόλο παίζει η ενυδατική η οποία καλό είναι να περιέχει SPF και επίσης να επιλέγετε προϊόντα που ελέγχουν τη λιπαρότητα και να τα εφαρμόζετε μόνο στις περιοχές που χρειάζεται και όχι σε όλο το πρόσωπο.


Υπάρχουν κάποιοι φυσικοί τρόποι καταπολέμησης του προβλήματος. Βυθίστε ένα βαμβάκι σε χυμό ντομάτας και ύστερα, απλώστε το σε όλο το πρόσωπο για περίπου 10? και ξεβγάλτε με δροσερό νερό. Πηγή: jenny.gr

Σχόλια