Γυναίκα

Ποιο lip gloss ταιριάζει για το κάθε στυλ

Το lip gloss είναι αγαπημένο προϊόν για τις περισσότερες γυναίκες. Η jennifer Lopez έχει πει, χαρακτηριστικά, ότι φοράει πάντα lip gloss, ο, τι και αν συμβαίνει. Χαρίζει στα χείλη λάμψη και κάνει το πρόσωπο φωτεινό.

Ιδανικό για όσες ψάχνουν φυσικό και λαμπερό makeup. Ανάλογα με την διάθεση και την ώρα γίνεται και η ανάλογη επιλογή απόχρωσης. Για βραδινές ή πρωινές ώρες επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα.

Για natural εμφανίσεις επιλέξτε ένα nude lip gloss. Για τις γυναίκες που επιθυμούν διακριτικά χείλη, ιδανικό είναι το nude, το μπεζ και το ροζ. Τα συγκεκριμένα lip gloss κάνουν τα χείλη να φαίνονται φυσικά και φωτεινά. Είναι η καταλληλότερη επιλογή για όσες δεν βάφονται αρκετά ή θέλουν να τονίσουν τα μάτια τους και όχι τα χείλη.

Για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις η επιλογή είναι το έντονο χρώμα. Επιλέξτε έντονους τόνους lip gloss. Από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα είναι το φούξια, το πορτοκαλί ή το κόκκινο της Βουργουνδίας. Για όσες θέλετε να επικεντρωθείτε στην περιοχή των χειλιών προτιμήστε τα.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η επιλογή ενός lip gloss με θρεπτική δράση. Γενικότερα, η φροντίδα των χειλιών καλό είναι να έχει διάρκεια. Το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείτε ενυδατώστε τα χείλη σας με κάποιο lip balm. Επίσης, δύο φορές τη βδομάδα χρησιμοποιήστε ένα προϊόν υπό τη μορφή scrub για απολέπιση των χειλιών.

Πηγή: jenny.gr

Σχόλια