Γυναίκα

Η σωστή επιλογή foundation

Η βάση είναι η αρχή για ένα κολακευτικό και πετυχημένο makeup.
 


Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο. Για να έχετε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι εξαφανίζεται ολοκληρωτικά πάνω στην επιδερμίδα σας.Εάν θέλετε να προβείτε σε αγορά κάποιου συγκεκριμένου προϊόντος, καλό είναι να το δοκιμάσετε πρώτα στο σαγόνι σας, σε φυσικό φως. Αν δεν μπορείτε να το διακρίνεται εύκολα τότε έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Για να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση κάντε πολλές δοκιμές στο δέρμα σας.


Οι περισσότεροι makeup artists, πλέον, υποστηρίζουν ότι καλύτερες θεωρούνται οι βάσεις κοντά στους τόνους του κίτρινου.Καλό είναι να μην επιλέγετε ποτέ πιο σκούρα απόχρωση από αυτή που έχει το δέρμα σας. Το αποτέλεσμα δεν θα κολακεύει καθόλου και η επιδερμίδα σας θα δείχνει βαριά και καθόλου φυσική.


Για την καλύτερη επιλογή προϊόντος, απλώστε το πάνω από το περίγραμμα του σαγονιού.Επιλέξτε τρεις τόνους που νομίζετε πως είναι κοντά στα χρώματα σας, απλώστε τους ξεχωριστά τον καθένα και μετά κοιτάξτε το χρώμα, οπωσδήποτε σε φυσικό φως.Η απόχρωση που θα γίνει ένα με το δέρμα σας είναι η σωστή.


Tip: Το καλοκαίρι εφαρμόστε μία πιο ελαφριά σε σύσταση βάση από αυτή που χρησιμοποιείτε το χειμώνα.Πηγή: jenny.gr

Σχόλια