Γυναίκα

Φορέστε τα καπέλα χωρίς να χαλάσουν τα μαλλιά σας

Κάνει ακόμα κρύο και όλες θέλετε να φορέσετε τα αγαπημένα σας καπέλα, είτε για να ζεσταθείτε, είτε για στυλ.

Όποιοι και εάν είναι οι λόγοι, ένα είναι σίγουρο, δεν θέλετε όταν τα βγάλετε να μοιάζετε ξεμαλλιασμένες. Πως θα το πετύχετε αυτό; Δείτε τις παρακάτω συμβουλές.Σκούφος. Τον φοράτε και σας ζεσταίνει δίνοντας σας στυλ, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας. 

Εάν, λοιπόν θέλετε να φαίνεστε χτενισμένες και αφού τον βγάλετε, πρέπει καταρχήν να εφαρμόσετε λίγο λάδι στα μαλλιά σας, ώστε να γίνουν τελείως ίσια. 

Στη συνέχεια, αφού βεβαιωθείτε ότι είναι στεγνά, βάλτε τον σκούφο σας από την αντίθετη μεριά, και στρίψτε τον, ώστε να διατηρήσετε όγκο στις ρίζες σας.


Σκούφος κυνηγού. Καθώς βάζετε αυτόν τον σκούφο, καλό είναι να κρατάτε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και τους ώμους σας, έτσι ώστε να μην μπλεχτούν με τις γούνινες άκρες που καλύπτουν τα αυτιά και τα μάγουλα. 

Επίσης, ακόμα καλύτερα θα ήταν να κάνετε μια χαμηλή αλογοουρά και καθώς τον φοράτε να πιέσετε τα πλευρικά πτερύγια προς τα κάτω.Μπερές. Βάλτε τον χαλαρά χωρίς να τον πιέσετε προς τα κάτω και καθώς τον βγάζετε, τινάξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω. Μην ανησυχείτε ότι θα φαίνονται αχτένιστα, γιατί ο μπερές δεν χαλάει το φόρμα τους.

Πηγή: jenny.gr

Σχόλια