Γυναίκα

Χρώματα μαλλιών για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015!

Μόλις πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαίρι μεγαλώνει η επιθυμία μας να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, ώστε να ανεβάσουμε την διάθεση μας. Βέβαια αυτό που θέλουμε σχεδόν πάντα να αλλάξουμε είναι το χρώμα στα μαλλιά μας ή ακόμη και το κούρεμα μας.

Ποια είναι όμως τα πιο must χρώματα μαλλιών που μπορείς να επιλέξεις για το 2015, ώστε να είσαι πάντα μέσα στην μόδα;

Χάλκινες-Κόκκινες αποχρώσεις

Ένα από τα χρώματα που έκαναν θραύση ακόμη και στο Hollywood, είναι οι γλυκές αποχρώσεις του χάλκινου και φυσικά του κόκκινου και μπορούμε πολύ εύκολα να στέψουμε το κόκκινο χρώμα νικητή, όσον αφορά τα γυναικεία μαλλιά για την άνοιξη του 2015.

Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό και αρκετά ρομαντικό και ποθητό σε αυτές τις αποχρώσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι μία εξαιρετικά κομψή και εκλεπτυσμένη επιλογή. Επίσης, είναι γνωστό ότι όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου δίνουν μια φωτεινή λάμψη στο πρόσωπο κάθε γυναίκας.

Το κόκκινο της φράουλας, το καστανοκόκκινο, το πυρρόξανθο, αλλά και το έντονο χάλκινο είναι τα απόλυτα trends για το φετινό καλοκαίρι, για όσες θέλουν όχι μόνο να είναι αλλά και να δείχνουν αισθησιακές.

Λαμπερό μαύρο και καστανό σκούρο

Όπως είδαμε και πριν το κόκκινο χρώμα θα έχει την τιμητική του φέτος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το μαύρο και γενικά τα σκούρα θα χάσουν την μαγεία τους.

Η ακαταμάχητη μονόχρωμη απόχρωση του μαύρου και του καστανού με την γυαλιστερή του όψη, πάντα ήταν και θα είναι μέσα στα πιο εντυπωσιακά χρώματα για τα γυναικεία μαλλιά .

Αυτό το χρώμα φαίνεται ιδιαίτερα κομψό στα ελαφρώς πιο μακριά μαλλιά που φτάνουν μέχρι και την μέση, ή ακόμη και όταν είναι απλά πιασμένα σε μια χαμηλή κοτσίδα με χωρίστρα στο πλάι. Το συγκεκριμένο χρώμα πάντα μάγευε τους άντρες, αλλά η ιδανική απόχρωση για την Άνοιξη είναι το γλυκό σοκολατί.

Ξανθό καραμέλας

Οι ειδικοί έχουν φροντίσει και για όσες θέλουν να διατηρήσουν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους, προτείνοντας το υπέροχο ζεστό ξανθό της καραμέλας. Είτε το χρησιμοποιήσεις στο ombre σου για το καλοκαίρι είτε στις ανταύγειες, φρόντισε μόνο να μην προσπαθήσεις να το κάνεις πολύ ξανθό.

Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει εξαιρετικά όμορφο κυρίως στα μαλλιά μεσαίου μήκους με επίπεδα, μιας και κάνουν το look σου ακόμη πιο φυσικό. Στην ουσία το ανοιχτό ξανθό θεωρείται πλέον ξεπερασμένο και αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις μπορείς να το αναμείξεις με λίγο χάλκινο ή καστανό ανοιχτό.

Εσύ ποια από τις τρεις κατηγορίες ακολουθείς για το βάψιμο των μαλλιών σου; Σε ικανοποίησαν οι τάσεις για το 2015;

Πηγή: ediva.gr

Σχόλια