Γυναίκα

Έξι τρόποι για να έχεις πάντα τέλειο μανικιούρ

Η αλήθεια είναι πως τα νύχια είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει ένας άντρας αλλά και όποιος άνθρωπος γνωρίζεις μιας και αυτό που κάνεις με το που συστήνεστε είναι να δώσεις το χέρι σου για μία χειραψία.

Δες τι μπορείς να κάνεις για ένα έχεις πάντα τέλειο μανικιούρ.#1 Οι nude αποχρώσεις είναι αυτές που και λίγο να χαλάσουν δε θα φαίνονται άσχημες πάνω στα νύχια σου. Καλό είναι να τις προτιμάς αν σου αρέσει να έχεις συνεχώς βαμμένα τα νύχια σου.


#2 Καθάρισε τα νύχια σου προσεκτικά την ώρα που κάνεις μπάνιο. Το ζεστό νερό και οι υδρατμοί θα μαλακώσουν τα πετσάκια κάνοντας τη δουλειά σου πιο εύκολη. Πίεσε τα πετσάκια προς τα κάτω και μην ξεχάσεις αφού βγεις από το μπάνιο να βάλεις μία ενυδατική κρέμα.


#3 Αν έχεις φύγει λίγο το χρώμα από τα νύχια σου μπορείς να περάσεις από πάνω μία στρώση με βερνίκι που έχει και γκλίτερ. Έτσι δε θα φαίνεται καθόλου το οποιοδήποτε ξεβάψιμο.#4 Καλό είναι πριν βάψεις τα νύχια σου σε κάποιο έντονο χρώμα να τα περνάς με μία στρώση βάσης για να μην κιτρινίζουν.#5 Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να προμηθευτείς το πρώτο ημιμόνιμο βερνίκι για εφαρμογή στο σπίτι και να έχεις τέλειο μανικιούρ για 12 μέρες.#6 Μία λίμα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου.


Πηγή: faysbook.gr

Σχόλια