Γυναίκα

Όμορφα γιορτινά χτενίσματα για τις μικρές κυρίες

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που η μικρή σας κόρη θα λάβει πολλές προσκλήσεις για τα πάρτι των φιλενάδων της είτε για την ονομαστική τους εορτή είτε για τα γενέθλια τους. Επιπλέον τις ημέρες των Χριστουγέννωνθα επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς και η κόρη σας έχοντας εορταστική διάθεση θα προετοιμάζει τα ρούχα της, αλλά και το χτένισμα που θα ταιριάζει με το χαριτωμένο κάθε φορά κοριτσίστικο outfit της.

Κάθε κοριτσάκι από τη στιγμή που αρχίζει να μιλάει, ζητάει κοκαλάκια, τσιμπιδάκια, κορδέλες για τα μαλλάκια του και απολαμβάνει να του χτενίζουν το κεφάλι του και να του κάνουν κοτσιδάκια και διάφορες παιχνιδιάρικες πλεξούδες. Το έχουμε τελικά στο DNA μας να θέλουμε από πολύ μικρές να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Η προετοιμασία για κάθε εορταστική εμφάνιση είναι κάτι που απολαμβάνει μαμά και κόρη τις περισσότερες φορές, αλλά και ταυτόχρονα η μαμά γλιτώνει και από τη γκρίνια της μικρής απαιτητικής star που θέλει με τα ρούχα και με τα μαλλιά της να κλέβει κάθε φορά την παράσταση.

Βάλτε όλη σας τη φαντασία να δουλέψει, χρησιμοποιήστε λαστιχάκια και κορδέλες σε κόκκινο και πράσινο χρώμα, πλέξτε τα μαλλιά με διάφορους τρόπους και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή: mother.gr

Σχόλια