Γυναίκα

7 δώρα που θα ήθελε να δεχτεί μια μαμά!

Αν γράφατε γράμμα στον Άγιο Βασίλη μπορεί να ήταν κάπως έτσι:

«Aγαπητέ Αϊ Βασίλη,

Ξέρω πως είσαι πολυάσχολος τις γιορτές και δεν περιμένω θαύματα, αλλά υπήρχε έστω μία πιθανότητα να στείλεις κάποιο απ' παρακάτω δώρα θα το εκτιμούσα!

* Έναν τρόπο για να βρω το σώμα που είχα πριν αποκτήσω τα τρία μου παιδιά. Έχω ψάξει τα καλύτερα προγράμματα γυμναστικής, έχω ακολουθήσει κορυφαίες δίαιτες αλλά τίποτα. Είμαι απελπισμένη!

* Ένα app που θα επιτρέπει στα παιδιά μου να θυμούνται αυτά που τους είπα μόλις 5 λεπτά νωρίτερα. Γιατί τα δικά μου παιδιά να έχουν μνήμη χρυσόψαρου; Πόσες φορές πρέπει να τους πω τα ίδια και τα ίδια; Φαντάζομαι πως και η δική μου μαμά μπορεί να σου είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο, αλλά ενόψει του 2015 η τεχνολογία έχει κάνει θαύματα.

* Μία extra memory card για μένα θα ήταν τέλεια. Όσο περνούν τα χρονιά και αυξάνονται οι υποχρεώσεις τόσο ξεχνώ τα πράγματα.

* Τι θα έλεγες για μία αναβάθμιση στην υπομονή μου; Νιώθω πως έχει εξαντληθεί.

* Επίσης, ένα "pause button" θα ήταν πολύ βολικό στη ζωή μου. Να μπορούσα απ' τη μία να πάγωνα το χρόνο προκειμένου να μείνω για πάντα νέα και όμορφη!

* Υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορεί να μου δίνει ενέργεια; Κάποιος τρόπος φόρτισης; Με τα παιδιά, το σπίτι, τη δουλειά, τον άντρα μου νιώθω πως τα αποθέματα της ενέργειάς μου εξαντλούνται πριν ακόμα τελειώσει η μέρα.

* Τέλος, θα ήθελα αν μπορείς να βάλεις στη χριστουγεννιάτική μου κάλτσα, που έχω κρεμάσει, λίγη παραπάνω δόση ευγνωμοσύνης. Για να χαίρομαι πιο πολύ για την όμορφή μου οικογένεια και για όλα αυτά που έχω!

Σ' ευχαριστώ πολύ, Άγιε Βασίλη, κι ελπίζω να μη με ξεχάσεις!».

Πηγή: jenny.gr

Σχόλια