Γυναίκα

Beauty προϊόντα που δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις

Μην πετάς τα χρήματα σου σε πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς που ίσως και να μην σου χρησιμεύσουν ποτέ!

Ναι, μια καλή αντιρυτιδική κρέμα τα αξίζει τα λεφτά της, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα προϊόντα που στην ουσία δεν σου προσφέρουν τίποτα απολύτως…Μάθε ποια είναι αυτά:

1) Μάσκα ποδιών:

Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ένα εξειδικευμένο προϊόν για τη φροντίδα των ποδιών σου. Απλά χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα της ενυδατικής σου κρέμας στις φτέρνες σου που είναι ταλαιπωρημένες.

Beauty Tip: Για έξτρα απαλότητα, άπλωσε αρκετή ποσότητα ενυδατικής στις πατούσες σου πριν κοιμηθείς. Βάλε καλτσάκια και το πρωί που θα ξυπνήσεις, τα άκρα σου θα είναι πιο μαλακά και από μωρού!

2) Toner:

Κάποτε τα προϊόντα καθαρισμού ήταν σκληρά με το δέρμα, προκαλώντας ξηρότητα και κάπου εκεί εμφανίστηκε το toner. Σήμερα η πλειοψηφία των καθαριστικών είναι ήπια και προσφέρουν ενυδάτωση.

Beauty Tip: Αν όμως θέλεις κάποια λοσιόν για να δροσίσεις την επιδερμίδα σου και να της χαρίσεις φρεσκάδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο ροδόνερο!

3) Lip scrub:

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο ειδικό προϊόν για να κάνεις απολέπιση στα σκασμένα σου χείλη!

Beauty Tip: Απλά χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ζάχαρης και τρίψε την πάνω στα χείλη. Έτσι θα αφαιρέσεις τα ξερά πετσάκια με τον πιο… γλυκό και οικονομικό τρόπο!


Πηγή: faysbook.gr

Σχόλια