Γυναίκα

Τα ρούχα που μισούν οι άνδρες

Ποια είναι η γνώμη των ανδρών για τα ρούχα που εμφανίζονται από τις πασαρέλες και τις βιτρίνες πάνω στις "δικές" τους γυναίκες; Και δεν μιλάμε μόνο για τον άνδρα με τον οποίο έχουμε σχέση  αλλά και τον συνάδελφο στο γραφείο, τον κολλητό, τον προϊστάμενο, ακόμα και τον γείτονα.

Γιατί… πώς να το κάνουμε, η γυναίκα θέλει να αρέσει σε όλους. Ανεξαρτήτως αν αυτός ο "εκείνος" είναι ο έρωτας της ζωής μας, το αντικείμενο του πόθου μας ή οποιοσδήποτε άγνωστος που διασταυρώνονται τα βήματά μας στο δρόμο, όλες μας αισθανόμαστε κολακευμένες μόλις εισπράξουμε εκείνο το βλέμμα που λέει «Μ' αρέσεις».

Τα νέα λοιπόν είναι άσχημα! Όπως γράφει το fe-mail.gr, οι άντρες όχι απλά γνωρίζουν από τάσεις της μόδας, αλλά έχουν και σοβαρή άποψη. Και δυστυχώς υπάρχουν fashion trends που οι άντρες στην καλύτερη περίπτωση δεν καταλαβαίνουν και στην χειρότερη, σιχαίνονται. Και όταν τα σιχαίνονται δεν θέλουν να τα βλέπουν σε καμία γυναίκα! Ούτε στην καλή τους, ούτε στη συνάδελφο, ούτε στην αδερφή τους.

Θα μου πεις «Και τι να κάνουμε τώρα, εγώ πήγα, έσκασα ένα σωρό λεφτά, έκανα τις αγορές μου συνδυάζοντας τις επιταγές της μόδας με το προσωπικό μου γούστο και την προσωπικότητά μου. Πρέπει τώρα να τα βάλω όλα στο καλάθι των αχρήστων μόνο και μόνο γιατί δεν του αρέσουν;»

Αυτό πρέπει να το αποφασίσετε μόνες σας. Δείτε τις τάσεις της φετινής μόδας που δεν κέρδισαν την ανδρική αποδοχή και πράξτε κατά βούληση:

Το γούνινο γιλέκο

Μπορεί να το λατρέψαμε και με τα πρώτα κρύα να απολαύσαμε την ζεστασιά του.

Δυστυχώς στα αντρικά μάτια ένα γούνινο γιλέκο είναι μόνο ένας περιττός όγκος που δεν προσθέτει τίποτα στην γυναικεία σιλουέτα.

Τα φαρδιά πουλόβερ

Είναι βολικά, ζεστά και και επιπλέον προβάλουν τις καινούργιες μας μπότες, τοποθετώντας τις στο προσκήνιο του ενδυματολογικού συνόλου.

Οι άντρες αδυνατούν να καταλάβουν γιατί όταν έχεις ένα «ενδιαφέρον» μπούστο, πρέπει να είναι τόσο καλά κρυμμένο.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια

Η μόδα τα έφερε ξανά στο προσκήνιο και πολλές από εμάς τα αγαπήσαμε αμέσως. Είναι βολικά, μακραίνουν το πόδι και το καλύτερο… «συμμαζεύουν» τα πλαϊνά μας παχάκια που τα χαμηλόμεσα παντελόνια έκαναν να εμφανίζονται ακόμα και στις πιο αδύνατες.

Δυστυχώς η μαμά του τα φορούσε στα νιάτα της όταν ξαναήταν στη μόδα τη δεκαετία του ' 70 και κινδυνεύουμε να ακούσουμε σχόλια του τύπου «Μου θυμίζεις τη μάνα μου».

Οι ολόσωμες φόρμες

Δεν είναι ακριβώς η τοπ τάση του χειμώνα, αλλά επειδή μας βόλεψαν τόσο πολύ  τις έχουμε κρατήσει με ευλάβεια στην ντουλάπα μας.

Αν δεν το 'χετε ακούσει, στα αντρικά μάτια φαντάζουν σαν πιζάμες, φόρμες αστροναύτη, φόρμες εργασίας και διάφορα άλλα διόλου κολακευτικά.

Οι Ugg boots

Βολικές, ζεστές, άνετες και πρωτότυπες. Έγιναν μόδα, γέμισαν βιτρίνες και παπουτσοθήκες και… δεν αρέσουν σε κανέναν άντρα άνω των 5 ετών.

Τις θεωρούν κακόγουστες, χοντροκομμένες, την πλήρη «δολοφονία» της θηλυκότητας με λίγα λόγια.

Σχόλια