Γυναίκα

Peptide Lift: Φυσικό lifting χωρίς χειρουργική επέμβαση

Μια καινοτόμος (ANTI-BOTOX) θεραπεία από την προηγμένη σειρά καλλυντικών Peptide lift της AVA laboratorium που δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης του δέρματος είναι στη διάθεσή σας!

Η καινοτόμος σύνθεση αυτή περιέχει το παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τη δραστική ουσία (Hexapeptide - 8 - ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ) το συστατικό αυτό το οποίο λειτουργεί σαν εναλλακτική λύση του BOTOX! Η εφεύρεση αυτού του μοναδικού πεπτιδίου που δρα αντιρυτιδικά είναι μία από τις νεότερες ανακαλύψεις στην κοσμετολογία.

Πρόκειται για έναν ασφαλέστερο και φθηνότερο τρόπο αντιμετώπισης των ρυτίδων με την πιο ήπια εναλλακτική λύση της (Αλαντικής Τοξίνης - Botulinum toxin - A) τοπικά στοχεύει στο μηχανισμό σχηματισμού ρυτίδων με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο με θεαματικά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες.

Αποτελείται από φυσικά αμινοξέα που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώνουν τους μύες του προσώπου και ως εκ του ετούτου την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης. Παράγει αναπόσπαστη ανάκτηση του δέρματος, μειώνοντας αποτελεσματικά το βάθος των ρυτίδων, ιδίως στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, και αποτρέπει τον σχηματισμό νέων.

Η Αργιρελίνη έχει αποδειχθεί από σημαντικές εργαστηριακές δοκιμές ότι είναι αποτελεσματική για τη φυσική ανάπλαση του δέρματος και λείανση των ρυτίδων του προσώπου σε όλα τα σημεία.

Η εφαρμογή της επιτρέπει να επιτύχει ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με την εμφύτευσης της αλλαντικής τοξίνης σε ενέσιμη μορφή κοινώς (BOTOX-DYSPORT) αλλά με χωρίς χειρουργική επέμβαση! Τα βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά μετά από 3 εβδομάδες καθημερινής χρήσης κλινικά αποδεδειγμένα αναλόγως τον τύπο επιδερμίδας.

Η BiolineSpa παρέχει την αποκλειστική διάθεση και διανομή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο σε μοναδικές προσιτές τιμές με πρακτικά αποτελέσματα.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με 0% παραβένες και έχουν δοκιμαστεί δερματολογικά προσφέροντας ευχάριστη εμπειρία. Εάν κάποιος θελήσει να μας επισκεφθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί στη σελίδα μας www.biolinespa.gr μπορεί, όμως, και να ενημερωθεί για όλη την γκάμα των προϊόντων μας ή τηλεφωνικώς από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 211 198 44 31.

Σχόλια