Γυναίκα

Το αυτοκόλλητο μακιγιάζ είναι τάση

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε τα περίτεχνα λουκ της πασαρέλας, τα ειδικά patches θα σας βοηθήσουν να τα πετύχετε.

Πώς θα βάλετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν οι δικές σας είναι πολύ ίσιες, δημιουργήστε την απαιτούμενη καμπύλη γυρίζοντάς τες με το ειδικό ψαλίδι ώστε να ενωθούν με τις ψεύτικες χωρίς να ξεχωρίζουν.

Με ένα μαύρο μολύβι ματιών σχεδιάστε μια γραμμή αϊλάινερ κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων. Πιάστε τις ψεύτικες με το τσιμπιδάκι των φρυδιών σας και ρίξτε μικρές σταγόνες κόλλας πάνω στη βάση τους.

Περιμένετε 1' και τοποθετήστε τες στη βάση των δικών σας ακολουθώντας τη μαύρη γραμμή με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Περάστε το σύνολο των βλεφαρίδων (και τις φυσικές και τις ψεύτικες) με μαύρη μάσκαρα.

Πρωτοποριακό μανικιούρ

Εμπριμέ, πολύχρωμα, φλούο, με ευφάνταστα ντεσέν και φευγάτα σχέδια. Τα nail patches είναι η νέα τάση στο μανικιούρ! Όσες λοιπόν αγαπάτε το funky στυλ στα νύχια μπορείτε να δοκιμάσετε τα ειδικά βερνίκια-αυτοκόλλητα. Είναι εύκολα στην εφαρμογή και κάνουν θραύση.

Πώς θα τα κολλήσετε:

Τοποθετήστε τα από την πλευρά με το σχέδιο κοντά στη βάση των νυχιών σας. Πιέστε καλά το αυτοκόλλητο πάνω τους και απαλύνετε τυχόν ζάρες ή πτυχές. Στη συνέχεια λιμάρετε το κομμάτι που εξέχει. Μπορείτε να τα αφαιρέσετε με ασετόν.

Πηγή: elle.gr

Σχόλια