Γυναίκα

Πέντε γυναίκες που σιχαίνονται οι άνδρες

Κακά τα ψέματα, όσα είδη αντρών προς αποφυγήν υπάρχουν, άλλα τόσα υπάρχουν και γυναικών! Παρακάτω σας έχουμε κάποιους τύπους γυναικών που οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται. Αν είστε μία από αυτούς, κάντε κάτι γρήγορα γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε την μπάλα...

Η πολύ έξυπνη: Όχι, δε φταίει η μανούλα σας που σας έκανε τσακάλι, ούτε θα πρέπει να απολογηθείτε για τα 4 μεταπτυχιακά που έχετε κάνει, αλλά καλό θα ήταν μπροστά στον καλό σας να κρατάτε πιο χαμηλούς τόνους. Όλοι οι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που ξέρουν να μιλήσουν και να σταθούν σε μια συζήτηση που δεν περιέχει μαλλιά και παπούτσια, αλλά το να τα βάζετε με τον καλό σας και να προσπαθείτε μονίμως να του αποδείξετε ότι έχει άδικο καταντά τουλάχιστον εκνευριστικό!

Αυτή που θέλει να βολευτεί: Αν μόλις τον γνωρίσατε ρωτήσατε τι δουλειά κάνει και στη συνέχεια φέρατε τον κόσμο ανάποδα να μάθετε τα πάντα για την οικονομική του κατάσταση, τότε λυπούμαστε αλλά δε σας αξίζει ούτε αυτός, αλλά ούτε και κανένας άντρας! Όλες οι γυναίκες γουστάρουν να τις περιποιούνται ή να τους κάνουν δώρα, αλλά αν εσείς ψάχνετε κάποιον απλά για να βολευτείτε, να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα εκείνος θα το καταλάβει και θα σας παρατήσει!

H... νυφούλα: Αν είστε από αυτές που θα αναφέρετε τη μαγική λεξούλα στη δεύτερη έξοδό σας, στην τρίτη θα ακούσετε ένα love song και θα αποκαλύψετε ότι το έχετε επιλέξει για τραγούδι του γάμου σας - μα δεν έχετε ίχνος ντροπής! - και στο τρίτο θα σταματήσετε μαζί του έξω από μία βιτρίνα με νυφικά ζητώντας του τη γνώμη του, τότε είστε αξιοθρήνητες και είναι θέμα χρόνου να μείνετε μόνες σας.

H... τρελή: Όλες οι γυναίκες είμαστε τρελές και ζηλιάρες. Αυτό είναι κάτι που κουβαλάμε από τη στιγμή που γεννιόμαστε! Άλλο όμως να ζηλεύετε φυσιολογικά για να διατηρείται και η σπίθα στη σχέση, κι άλλο να έχετε καταντήσει παρανοϊκή, σε σημείο μάλιστα να σας φοβάται! Εξερευνήσεις σε κινητά και facebook, απαγόρευση συναναστροφής με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από εσάς και τη μαμά σας, και φυσικά έξοδος ποτέ μα ποτέ χωρίς εσάς είναι υπερβολές και αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας.

Σχόλια