Γυναίκα

Οι χρυσοί κανόνες στα προϊόντα styling

Με τόσα προϊόντα στα ράφια, είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς και αντί για -καλό- μαλλί να βγεις κουρεμένη...2 προϊόντα το πολύ


Τα προϊόντα styling είναι όπως τα μπαχαρικά. Χρειάζονται, αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε την υπερβολική χρήση τους. Τα μαλλιά πρέπει να έχουν ένα πολύ ωραίο κόψιμο και να χρησιμοποιούμε ένα ή το πολύ δύο προϊόντα για να το αναδεικνύουμε. Όταν φορτώνουμε τα μαλλιά με 3 ή 4 προϊόντα, το αρχικό στυλ χάνεται και τα μαλλιά βαραίνουν. Προτιμήστε 1 ή 2 προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας: ένα στην αρχή όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά και ένα στο τέλος, όταν δηλαδή τα έχετε στεγνώσει.

• Για άγρια ή μαλλιά με μπούκλες, το αρχικό προϊόν θα πρέπει να είναι τζελ ή λοσιόν για να τα μαλακώσει και να δώσει ήπιο κράτημα. Το τελικό -αφού έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας- πρέπει να είναι γκλος ή pomade για να δώσει λάμψη.

• Τα λεπτά και άτονα μαλλιά χρειάζονται προϊόντα με πολυμερή -όπως ο αφρός για όγκο-, που ανασηκώνει τα μαλλιά από τη ρίζα. Το χτένισμα μπορεί να σφραγιστεί με τζελ ή ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών.

Πηγή: faysbook.gr

Σχόλια