Παιδί

«Μαζί για το Παιδί»: Δείτε τα 25 χρόνια προσφοράς, μέσα σε λίγα λεπτά

Εικοσιπέντε χρόνια προσφοράς, συμπληρώνει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» φέτος συμπλήρωσε 25 χρόνια προσφοράς σε παιδιά και σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Πέρασαν 25 χρόνια από την στιγμή που η ιδέα του «η ισχύς εν τη ενώσει» έγινε η αφετηρία να ωφεληθούν χιλιάδες παιδιά, νέοι και οικογένειες στην Ελλάδα. 

Σήμερα, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» λειτουργεί ως ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ φορέων παιδικής προστασίας, συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς και έχει καταφέρει να βελτιώσει ετησίως τη ζωή 30.000 παιδιών στη χώρα μας.

Το «Μαζί για το Παιδί» υλοποιεί δράσεις και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την υγεία, την παιδεία και την διαβίωση των πιο ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, ενώ  παράλληλα ανταποκρίνεται στις κρίσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει δίκτυα συνεργασίας με φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σκοπός των δράσεων και των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των σωματείων-μελών της  είναι να συμβάλουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων και να  δημιουργήσουν ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους της χώρας μας.

Γιατί κάθε παιδί, αξίζει να είναι παιδί

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο θα δείτε τις δράσεις του «Μαζί για το Παιδί»  όλο αυτό το διάστημα

 

Κάντε εγγραφή στο κανάλι στο youtube για να βλέπετε τα βίντεο μας ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Τα Σωματεία-μέλη του Μαζί για το Παιδί:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια