Συνεχίζεται το αθλητικό camp στο Ηράκλειο - Πως θα κάνετε εγγραφή

Γυναίκα & παιδί
Συνεχίζεται το αθλητικό camp στο Ηράκλειο - Πως θα κάνετε εγγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Indoor Sports Camp θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Αυγούστου

Το αθλητικό camp για παιδιά που λαμβάνει χώρα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην ΒΙΠΕ της Νέας Αλικαρνασσού θα λειτουργεί μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου αε ΟΤΑ, ενημερώνει ότι το Indoor Sports Camp που υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στην περιοχή ΒΙΠΕ της Νέας Αλικαρνασσού, θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι και το τέλος του Αυγούστου (31-08-2020).

Το ISCC, είναι ένα πολυαθλητικό καλοκαιρινό camp, το οποίο υλοποιείται από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με εμπειρία στην εκγύμναση και διαχείριση παιδιών ηλικίας από 7 έως και 12 ετών.

Tο ISCC υλοποιείται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τα καλοκαιρινά camp και την άθληση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Στo ISCC έχει προβλεφθεί η ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών, στους κανόνες υγιεινής καθώς επίσης και η εποπτεία και καθοδήγηση των παιδιών στην τήρηση των κανόνων αυτών, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για την εγγραφή πρέπει να κατατεθούν:

α. Αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού/παιδιών

β. Ιατρική βεβαίωση υγείας για άθληση (από τον παιδίατρο σας)

γ. Υπεύθυνη βεβαίωση COVID-19 υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού/παιδιών (ανανεώνεται κάθε πρώτη ημέρα κάθε περιόδου) επισυνάπτεται και στο site www.aahaeota.gr ή στο παρακάτω link https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf.

Πληροφορίες για το ISSC camp στα τηλέφωνα: 2810380830, 2810264560, 2810215080 και στο Email: [email protected], [email protected],

Site: www.aahaeota.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News