Κορωνοϊός: «Όταν τα παιδιά και οι έφηβοι συναντούν την οικογένεια»

Κρήτη
Κορωνοϊός: «Όταν τα παιδιά και οι έφηβοι συναντούν την οικογένεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το χρηστικό φυλλάδιο με τίτλο: «Ο ελεύθερος χρόνος παιδιών & εφήβων… η συνάντηση με την οικογένεια»

«Πρωί… η μάθηση συνεχίζεται. Μεσημέρι… ώρα κοινής ησυχίας. Απόγευμα… το σπίτι μετατρέπεται σε παιχνιδότοπο. Βραδάκι… ώρα χαλαρής συνάντησης παιδιών με τους γονείς».

Αυτό είναι το πρόγραμμα που προτείνει η Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική ΠαΓΝΗ να εντάξουν στην καθημερινότητα τους οι οικογένειες με παιδιά, τώρα που όλα τα μέλη της καλούνται να βρίσκονται στο σπίτι.

Η Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική ΠαΓΝΗ με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, αναγνωρίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον περιορισμό των παιδιών και εφήβων στο σπίτι, εξαιτίας των προληπτικών μέτρων για τον SARS-CoV-2.

Για το λόγο αυτό, η διεπιστημονική ομάδα της Κλινικής προτείνει χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας μέσα στο σπίτι, απευθυνόμενη στις οικογένειες.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας μένουμε στο σπίτι και προσερχόμαστε στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των Δημοσίων Νοσοκομείων μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε διαθέσιμοι για τους γονείς στα ακόλουθα τηλέφωνα: 2810375384 και 2813402025.

Δείτε ΕΔΩ τις αρκετά χρήσιμες συμβουλές από την Διεπιστημονική Ομάδα της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ για όλες τις οικογένειες με παιδιά και εφήβους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News