Κορωνοϊός: Δωρεάν ανάγνωση βιβλίων στο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Δωρεάν ανάγνωση βιβλίων στο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο είναι μία χρήσιμη υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Μένουμε Σπίτι για να αποτρέψουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού και ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να περάσουμε την ώρα μας εποικοδομητικά είναι η ανάγνωση βιβίων.

Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες ελληνόγλωσσα ηλεκτρονικά βιβλία δωρεάν και εύκολα μέσω της υπηρεσίας, το «Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο», της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο είναι μία χρήσιμη υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος που στοχεύει στην προώθηση της ηλεκτρονικής φιλαναγνωσίας και την εξοικείωση του αναγνωστικού κοινού με το ηλεκτρονικό βιβλίο.

Μέσα από το «Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο», οι εγγεγραμμένοι και πιστοποιημένοι χρήστες της έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για ανάγνωση σε ελληνόγλωσσα εμπορικά βιβλία.

Ο ηλεκτρονικός δανεισμός θα γίνεται στο πρότυπο του έντυπου δανεισμού, δηλαδή ένας χρήστης ανά τεκμήριο, και οι εκδότες θα έχουν ένα δικό τους περιβάλλον για να διαχειρίζονται τη συλλογή τους.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καλείσθε να πραγματοποιήσετε τα τρία απλά βήματα που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News