Παιδί

Χοιρινό που τρέφεται με ελαιόλαδο από την CRETA FARMS!

Mία καινούρια κατηγορία ανοίγει για ακόμα μία φορά, η σειρά Εν Ελλάδι της CRETA FARMS με τη δημιουργία του μοναδικού χοιρινού στον κόσμο που τρέφεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο!

Mία καινούρια κατηγορία ανοίγει για ακόμα μία φορά, η σειρά Εν Ελλάδι της CRETA FARMS με τη δημιουργία του μοναδικού χοιρινού στον κόσμο που τρέφεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο!

Η CRETA FARMS, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα καιμέλος των European Pig Producers - των μεγαλύτερων παραγωγών χοιρινού στην Ευρώπη -δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της αγοράς του νωπού κρέατος με ακόμα μία καινοτομία! Το «χοιρινό Εν Ελλάδι» ειδικής εκτροφής πρόκειται για ένα νέο προϊόν, με ελληνική προέλευση και κρητική καταγωγή, αποτέλεσμα 4ετούς εργαστηριακής μελέτης με ελληνικό πανεπιστήμιο.

Οι συγκεκριμένοι χοίροι που βρίσκονται στη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα χοιρινού κρέατος της χώρας μας, στις εγκαταστάσεις της CRETA FARMS στο Ρέθυμνο της Κρήτης, εκτρέφονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά) καθώς και εσπεριδοειδή.  Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος.

Η CRETA FARMS με αυτή την καινοτομία έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη του καταναλωτή για εγγυημένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϊόν, καλό χοιρινό κρέας, από μία εταιρία που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να μιλήσει για προέλευση και ποιότητα. Περνώντας 47 στάδια ελέγχου, η CRETA FARMS εγγυάται για το χοιρινό από τη γέννηση του μέχρι το ράφι και τον πάγκο επιλεγμένων σουπερ μάρκετ. Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει διαφορετικές κοπές σε νωπό κρέας, αλλά και μία ποικιλία συσκευασμένων: μπριζόλα, πανσέτα, σνίτσελ, σουβλάκια, μπιφτέκι πλήρες και άπαχο, τηγανιά μεθυσμένη, μαριναρισμένο ρολό, λουκάνικο νωπό, πλήρες και άπαχο.

Ο κος. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Αντιπρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος CRETA FARMS δήλωσε: «Το σημαντικότερο που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί στην CRETA FARMS είναι να δημιουργούμε προϊόντα που όχι μόνο έχουν καλύτερη θρεπτική αξία αλλά και μοναδική γεύση! Αυτή ακριβώς τη διαφορά θα καταλάβετε όταν δοκιμάσετε το Εν Ελλάδι χοιρινό ειδικής εκτροφής. Και η διαφορά αυτή οφείλεται στη διατροφή του! Για πρώτη φορά στον κόσμο, χοιρινό με ελαιόλαδο που δεν μυρίζει, είναι πιο ζουμερό και πιο μαλακό!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια