Ομορφιά

Κοραλλί ρουζ μέσα στο χειμώνα

Ο γενικός κανόνας λέει πως τα πιο έντονα και ζωντανά χρώματα ενδείκνυνται για το μακιγιάζ του καλοκαιριού και τα πιο σκούρα ή πιο μουντά ταιριάζουν πιο πολύ με τη χειμερινή διάθεση και το χρώμα της επιδερμίδας μας το χειμώνα που είναι πιο λευκό.

Όμως φέτος οι κανόνες ανατρέπονται αφού η αίσθηση φυσικού κοκκινίσματος στα μάγουλα είναι ότι πιο φρέσκο και δροσερό για το καθημερινό μας μακιγιάζ. Οι κοραλλένιες αποχρώσεις είναι αυτές που θα χαρίσουν αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που δίνει την αίσθηση πως μόλις μπήκαμε μέσα στο σπίτι από την παγωνιά ή πως καθόμασταν δίπλα σε ένα τζάκι και αναψοκοκκινίσαμε.

Οι γυναίκες με πιο σκούρα επιδερμίδα μπορούν να επιλέξουν ένα κοραλλί ρουζ που να πορτοκαλίζει πιο έντονα, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες κάποιο πιο απαλό (και πιο ροζέ).

Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο νεανικό και θηλυκό εάν προτιμήσεις ένα κρεμώδες ρουζ που θα απλώσεις με τα δάχτυλα στα μάγουλα, πάνω από μια ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα ή πάνω από μια ελαφριά βάση. Να θυμάσαι πως το κρεμώδες ρουζ είναι πιο ενυδατικό, απλώνεται εύκολα και δημιουργεί μια λάμψη που χαρίζει υγιή όψη.

Πηγή: faysbook.gr

Σχόλια