"Κόλπα" ομορφιάς από την κορυφή ως τα νύχια!

Life
"Κόλπα" ομορφιάς από την κορυφή ως τα νύχια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστικά των beuty experts που τελικά έχουν αποτέλεσμα!

Από την Make up expert Μαίρη Λαουμτζή

Ελάτε να μοιραστούμε μερικά "κόλπα" ή καλύτερα μυστικά ομορφιάς για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος, των μαλλιών και των νυχιών μας που σίγουρα θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα μας. Κρατήστε αυτά τα tips και εφαρμόστε τα, θα δείτε και εσείς πόσο αποτελεσματικά είναι! 

Τι κάνουμε με τα μαύρα στίγματα, πως θα κρατήσουμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας, πως θα αποφύγουμε τις ριτίδες από τα μαξιλάρια μας, τα οφέλη από το "στεγνό" βούρτσισμα, πως θα κάνουμε το βερνίκι να στεγνώσει σε χρόνο dt! Και άλλα πολλά που θα δείτε παρακάτω αναλυτικά. 

  • «Αν έχω μαύρα στίγματα και δεν έχω χρόνο για έναν καλό καθαρισμό σε ειδικό, μετά το μπάνιο –που οι πόροι έχουν ανοίξει από τους υδρατμούς– περνάω πάνω από τη μύτη μου ένα κομμάτι οδοντικό νήμα και το κρατάω καλά τεντωμένο. Είναι σωτήριο. Δεν χρησιμοποιούμε τα χέρια μας για να ζουλήξουμε το στίγμα, κι έτσι αποφεύγονται οι κοκκινίλες ή ο κίνδυνος μόλυνσης».
  • «Έχω πάντα στο γραφείο ένα σπρέι νερού για να ψεκάζομαι κάθε τόσο. Κάνω έτσι κάτι για την υγεία της επιδερμίδας, ακόμα κι αν έχω τόσo πολλή δουλειά, που δεν μπορώ καν να σηκωθώ από την καρέκλα μου».
  • «Δεν συμπαθώ τα self-tan, όμως έχω ανακαλύψει μια άλλη χρήση τους. Βάζω λίγο μόνο στα ζυγωματικά, κι έτσι έχω το εφέ του μπρόνζινγκ ακόμα και τελείως αμακιγιάριστη».
  • «Όταν βάζω self-tan, για πιο φυσικό αποτέλεσμα, με ένα Q-tip σβήνω την περίσσεια προϊόντος γύρω από τα φρύδια και τις ρίζες των μαλλιών».
  • «Διάβασα ότι το μαξιλάρι προκαλεί γραμμές στο πρόσωπο και ότι κάποιες γυναίκες που κοιμούνται πάντα από την ίδια πλευρά έχουν πιο ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σε εκείνη την περιοχή. Έτσι, αγόρασα σατέν μαξιλαροθήκες».
  • «Πριν κάνω ντους, περνάω μια βούρτσα από τα πόδια, τον θώρακα, τα χέρια και την πλάτη μου. Λέγεται “στεγνό βούρτσισμα”, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και κάνει απολέπιση».
  • «Έχω πάντα λάδι σώματος στο ντους. Όταν τελειώσω και κλείσω το νερό, το απλώνω στα ακόμα υγρά χέρια και πόδια μου. Σκουπίζομαι απαλά και έχω λεία επιδερμίδα όλη την ημέρα».
  • «Αν δεν έχεις χρόνο και θέλεις να στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι στα νύχια σου, βούτα τα δάχτυλά σου σε παγωμένο νερό! Πιάνει!»
  • «Αν πρόκειται να πειραματιστώ με το βερνίκι νυχιών, περνάω ένα Q-tip βουτηγμένο σε λάδι γύρω από τα νύχια. Αυτό θα απομακρύνει πιο εύκολα τυχόν ατυχήματα με το βερνίκι».
  • «Αν έχει φθαρεί το βερνίκι στις άκρες, περνάω από πάνω ένα διαφανές γκλίτερ, που δεν απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια. Έτσι, ένα μανικιούρ μπορεί να διατηρηθεί για πάντα!»
  • «Αφού στεγνώσω τα μαλλιά μου, τα γυρνάω ανάποδα και τα πιάνω όλα στην κορυφή του κεφαλιού με ένα κλάμερ. Μετά βάφομαι με την ησυχία μου και, όταν τελειώσω με το μακιγιάζ, βγάζω το κλάμερ και έχω ξαφνικά μαλλιά με όγκο».
  • «Αντί για τις κλασικές πετσέτες, στεγνώνω τα μαλλιά μου με ένα παλιό μακό χωρίς να τα ταλαιπωρώ πολύ. Έχω παρατηρήσει πολύ λιγότερο σπάσιμο από τότε που άρχισα να το κάνω».
  • «Έχω τη θεωρία ότι το κοντίσιονερ λειτουργεί καλύτερα όταν το ξεπλένω με χλιαρό νερό, αντί για καυτό. Μου φαίνεται μετά ότι τα μαλλιά έχουν μεγαλύτερη λάμψη. Νομίζω ότι αφήνει και μια ελάχιστη ποσότητα πάνω στην τρίχα, που την προστατεύει».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News