7 tips για το μακιγιάζ που δεν τα γνωρίζατε!

Life
7 tips για το μακιγιάζ που δεν τα γνωρίζατε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστικά από την ειδικό για ένα τέλειο μακιγιάζ!

Από την Make up expert Μαίρη Λαουμτζή

Το ξέρατε εσείς αυτό;

  1. Για να αποφύγω να μπει το κονσίλερ μέσα στις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, και έτσι να τις τονίσει, παίρνω με το δάχτυλο λίγη κρέμα ματιών, την περνάω πάνω από το κονσίλερ και ταμπονάρω στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια. Είναι σαν να μη φοράω μακιγιάζ στο σημείο!
  2. Επειδή δεν έχω καθόλου σταθερά χέρια, όμως μου αρέσει να φοράω αϊ-λάινερ, αντί να χρησιμοποιήσω τη λεπτή μύτη, απλώς ακουμπάω την πιο χοντρή βάση του πινέλου πάνω στο μάτι και επαναλαμβάνω 3-4 φορές, μέχρι να σχηματιστεί η γραμμή.
  3. Αν τα μολύβια των ματιών και των χειλιών που χρησιμοποιώ είναι πολύ μαλακά, τα βάζω στο ψυγείο για περίπου μία ώρα πριν τα ξύσω. Έτσι, δεν κινδυνεύει να σπάσει η μύτη τους.
  4. Όταν βάζω ρουζ, στριφογυρίζω το πινέλο σε μικρούς κύκλους από τα ζυγωματικά μέχρι τις ρίζες των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, σαν από αερογράφο.
  5. Αν δεν έχω το κατάλληλο μολύβι χειλιών, χρησιμοποιώ ως βάση του κραγιόν μια σκιά που ταιριάζει. Διαρκεί και μου αρέσει το ματ φινίρισμα που δημιουργείται.
  6. Όταν θέλω πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς υπερβολές, βάζω στο πάνω βλέφαρο τις ψεύτικες βλεφαρίδες που προορίζονται για το κάτω. Έτσι, φαίνονται πιο πυκνές, αλλά όχι πιο μακριές.
  7. Αν δεν πετυχαίνω καλά το smokey μακιγιάζ ματιών και πάντα φαίνεται ψεύτικο, βάζω πρώτα λίγη ενυδατική κρέμα στην περιοχή. Έτσι, το μολύβι “σβήνει” φυσικά από μόνο του.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News