Νεανική και όμορφη επιδερμίδα μετά τα 40!

Life
Νεανική και όμορφη επιδερμίδα μετά τα 40!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μικρά μυστικά που ... γυρίζουν το χρόνο πίσω

Από την Make up expert Μαίρη Λαουμτζή

Η επιδερμίδα μας όσο μεγαλώνουμε θέλει και περισσότερη περιποίηση. Δεν αρκούν μόνο οι κρέμες! Βέβαια δεν είναι και τόσο δύσκολο να έχουμε μια όμορφη επιδερμίδα ακόμα και στα 60 μας. Το κύριο βήμα για να το πετύχουμε αυτό είναι να αρχίσουμε να την περιποιούμαστε από σχετικά μικρή ηλικία. 

Πάμε να δούμε κάποιες συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν!

Η αντηλιακή προστασίας είναι το πιο σημαντικό για το μέγιστο αποτέλεσμαΈνας παράγοντας που προκαλεί μεγάλη ζημιά στη επιδερμίδα μας είναι ο ήλιος. Πρέπει να την προστατεύσουμε από αυτόν όλες τις εποχές του χρόνου.

Η υγιεινή διατροφή είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την υγεία μας γενικότερα. Για να έχουμε μια επιδερμίδα σφριγηλή θα πρέπει να αποφεύγουμε το περιττό αλκοόλ και το αλάτι.

Ψυχολογία, ίσως το πιο σημαντικό “φάρμακο” της ζωής που τα αποτελέσματά του είναι ορατά ακόμα και στην όψη μας.

Βάζουμε όρια στο μακιγιάζ και αποφεύγουμε τις υπερβολές στην καθημερινότητα. Αφήνουμε το πρόσωπό μας να αναπνέει, όμως πάντα με μια περιποίηση.

Μην αφήνετε το δέρμα σας εκτεθειμένο χωρίς προϊόν μακιγιάζ νομίζοντας ότι το προστατεύετε. Το ελάχιστο σωστό προϊόν θα προστατεύσει  την επιδερμίδα σας αντί να την επιβαρύνει. Σκεφτείτε πως σε ένα καθαρό δέρμα, οι εξωτερικοί παράγοντες από το περιβάλλον και όχι μόνο «κάθονται» στην επιδερμίδα μας, όμως αν έχουμε μια λεπτή στρώση make up όλα αυτά θα αφαιρεθούν την ώρα του ντεμακιγιάζ χωρίς να έχει επηρεαστεί η επιδερμίδα μας και να έχει έρθει σε τόσο άμεση επαφή με εξωτερικούς παράγοντες .

Η κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική τεστάρετε τα προϊόντα πάνω σας. Το ότι για μια φίλη μας το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο δεν σημαίνει πως είναι κατάλληλο και για εμάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News