Tips για επαγγελματικό μακιγιάζ στο σπίτι!

Life
Tips για επαγγελματικό μακιγιάζ στο σπίτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την make up expert Μαίρη Λαουμτζή

Η πραγματικότητα που μας επέβαλε η πανδημία άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα μας! Βρήκαμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα lockdown και να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και σιγουρά να εξασκηθούμε περισσότερο στο κομμάτι του μακιγιάζ, να ανακαλύψουμε όλα τα προσόντα των προϊόντων που έχουμε στο νεσεσέρ μας και να πειραματιστούμε με αυτά!

Πάμε να δούμε 5 tips για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ στο σπίτι ώστε να έχετε έναν οδηγό σίγουρης επιτυχίας βάζοντας φυσικά πινελιές του προσωπικού σας στιλ.

1. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας

Είναι σημαντικό να έχετε καθαρή, καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε μια τονωτική λοσιόν και μια ενυδατική κρέμα ημέρας! Έπειτα αν η επιδερμίδα μας είναι λιπαρή χρησιμοποιήστε ένα primer για μείωση λιπαρότητας και διάρκεια του μακιγιάζ σας.

2. Εφαρμόστε το makeup και το concealer

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις για αυτό το στάδιο του μακιγιάζ αφορά στο πιο από τα δύο προϊόντα εφαρμόζεται πρώτο, το makeup ή το concealer. Ο γενικός κανόνας λέει πως πρώτα απλώνετε το makeup, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα κρεμώδες makeup, μια BB ή CC cream. Για κάλυψη κάτω από τα μάτια, σχηματίστε δύο ανεστραμμένα τρίγωνα και κάντε καλό blending με ταμποναριστές κινήσεις πάντα , ώστε το concealer να γίνει ένα με το make up. Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος χρήσης για να έχει κάλυψη και διάρκεια το προϊόν μας!

3. Bronzer & blush

Με ένα φαρδύ πινέλο για bronzer, πάρτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος (αν χρειαστεί περισσότερο, μπορείτε πάντα να επαναλάβετε την κίνηση) και απλώστε το με φορά από τους κροτάφους προς τα ζυγωματικά και μετά προς το πηγούνι, σχηματίζοντας δηλαδή ένα νοερό 3. Έπειτα χαμογελάστε ελαφρά και τοποθετήστε στα μήλα σας ένα ελαφρύ ζωηρό χρώμα σε ρουζ για να φαίνεστε φρέσκια και λαμπερή!

4. Συνεχίστε με το μακιγιάζ ματιών

Το primer ματιών είναι το μυστικό που εξασφαλίζει τη διάρκεια και τη ζωντάνια των χρωμάτων, και για αυτό αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σας. Αφού απλώσετε σκιές τις επιλογής σας  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό μολύβι σύριζα στη γραμμή του άνω βλεφάρου και να τελειοποιήσετε την τεχνική σας στη σταθερή γραμμή με αυτό. Χρησιμοποιήστε μπόλικο mascara για εντυπωσιακό βλέμμα!

5. Τελευταία κίνηση, το μακιγιάζ χειλιών

Μην ξεχνάτε να κάνετε συστηματικά απολέπιση με ένα lip scrub και να τα περιποιείστε με ένα balm. Στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν σας σε nude αποχρώσεις και τοποθετήστε στο κέντρο ελάχιστο gloss για μια πιο ζουμερή και ζωηρή όψη στα χείλη σας !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News