Ο έξυπνος τρόπος να ισιώσουμε τα μαλλιά μας χωρίς πρέσα ισιώματος

Life
Ο έξυπνος τρόπος να ισιώσουμε τα μαλλιά μας χωρίς πρέσα ισιώματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε με ποιο τρόπο θα έχετε λεία, όμορφα, καλοχτενισμένα μαλλιά

Σε περίπτωση που το σίδερο ισιώματος χάλασε ή δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για μια μέρα, τότε σας έχουμε τη λύση για το πώς να ισιώσετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας απλά μερικά τσιμπιδάκια και μια χτένα.

Ξεκινήστε χτενίζοντας τα μαλλιά σας καλά και στη συνέχεια λούστε τα με σαμπουάν και απλώστε τους λίγο conditioner. Μη βάλετε μάσκες ή κάτι άλλο στα μαλλιά σας και ξεκινήστε και πάλι το χτένισμα. Δώστε μεγάλη έμφαση στις ρίζες που συνήθως είναι αυτές που ισιώνουν πιο δύσκολα (ειδικά όταν τα μαλλιά είναι πιο σγουρά).

Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια πολύ σφιχτή αλογοουρά φροντίζοντας να έχετε χτενίσει πάρα πολύ καλά τις ρίζες. Αφήστε τις ρίζες να στεγνώσουν φυσικά για 1-2 ώρες και συνεχίστε το ίσιωμα με τα υπόλοιπα μαλλιά. Φροντίστε να έχετε κάνει τα μαλλιά σας έναν κότσο αφού τα πιάσετε αλογοουρά για να παραμείνουν υγρά. Αν όμως στεγνώσουν οι άκρες σας, τότε βρέξτε τα και πάλι.

Στη συνέχεια πάρτε μια-μια τούφα, χτενίστε την καλά και δέστε την σφιχτά σαν κορδέλα στην άλλη άκρη του κεφαλιού σας. Στερεώστε την με τσιμπιδάκια και συνεχίστε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσετε με όλα τα μαλλιά. Δέστε ένα φουλάρι ή μαντήλι στα μαλλιά σας και αφήστε να στεγνώσουν τουλάχιστον για 5 ώρες. Μπορείτε αν θέλετε αν κοιμηθείτε έτσι και το πρωί θα έχετε ξυπνήσει με ολόισια μαλλιά.

Πηγή: spirossoulis.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News