FashiON: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Μαριάννας

Life
FashiON: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Μαριάννας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σημερινό επεισόδιο φιλοξενεί την Μαριάννα 22 ετών και nail artist στο επάγγελμα.

Η Χριστιάννα Σκούρα συνάντησε την Μαριάννα στο καφέ Γρηγόρης στην Λεωφόρο Παπαναστασίου και την κέρδισε με το χαμόγελο της.

Η πρώτη στάση, ήταν το κατάστημα "Εσθής".

Η Μαρία, η ιδιοκτήτρια και πλέον κατάλληλη να επιλέξει τα outfit της Μαριάννας, διάλεξε για εκείνη ένα έντονο print με χρωματιστές κασέτες πολύ ιδιαίτερο και εμπνευσμένο από την δεκαετία του 1980 και όπως ήταν αναμενόμενο κέντρισε το ενδιαφέρον της φιλοξενούμενης μας και αυτό επέλεξε να φορέσει.

Το δεύτερο outfit ήταν ένα φόρεμα σε λιλά απόχρωση μακρύ από τον οίκο Valentino.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το κομμωτήριο «Ανανέωση».

Η υπέρ ταλαντούχα Μαρία Δρετάκη, η ιδιοκτήτρια αλλά και ένα πνεύμα που δεν ησυχάζει ποτέ καλωσόρισε τα κορίτσια και έμαθαν από εκείνη όλα όσα θα ήθελε κανείς να ξέρει από μια επαγγελματία του χώρου και μοιράστηκε μαζί τους τις γνώσεις που έχει αποκτήσει ανά τα χρόνια.

Για το χρώμα των μαλλιών της Μαριάννας, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές baby lights και balayage με φυσικούς τόνους. Για το κούρεμα ένα αυστηρό καρέ που παραμένει στη μόδα και τέλος για το χτένισμα διάλεξε φυσικά κυματιστά μαλλιά.

Η τελευταία πινελιά είναι το μακιγιάζ όπου σκοπό είχε να αναδείξει την φυσική ομορφιά της καλεσμένης μας και της ταίριαζε απόλυτα.

FashiON, στην ΚΡΗΤΗ TV μία νέα τηλεοπτική πρόταση για τη μόδα και το στυλ, κάθε Σάββατο στις 17:50 με τη Χριστιάννα Σκούρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News