Η καλύτερη λύση για να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμψει!

Ηράκλειο
Η καλύτερη λύση για να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Fractional Laser και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP που θα κάνουν το πρόσωπο σας να λάμψει, μέσα από τη θεραπεία Total Plasma Lift!

O Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Μιχαήλ Δραμουντάνης, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στο Ηράκλειο Κρήτης, μας παρουσιάζει τη θεραπεία Total Plasma Lift, η οποία συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του Fractional Laser και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP που θα κάνουν το πρόσωπο σας να λάμψει και να σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ότι χρειάζεστε δηλαδή λίγο πριν μπει ο χειμώνας και οι γιορτές!

Το Total Plasma Lift αποτελεί την ένωση δυνάμεων των δύο πιο αποτελεσματικών θεραπειών ανάπλασης και ανανέωσης που δρα ως το υπέρτατο «όπλο» ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας μας. Η θεραπεία ξεκινάει με τη εφαρμογή του Fractional Laser που στοχεύει στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας μας και ολοκληρώνεται  με την εφαρμογή της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP (Platelet Rich Plasma).

CO2 Fractional Laser

Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορεί να επαναφέρει την όψη ενός νεανικού και λαμπερού προσώπου και αποτελεί την πιο επαναστατική μέθοδο ανάπλασης με laser που έχει να επιδείξει η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική. Η θεραπεία με Fractional Laser λόγω της ικανότητάς του να «γεννά» νέο δέρμα, να ανανεώνει την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη και νεότητα, αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους παγκοσμίως για την αναδόμηση της επιδερμίδας και την ανάπλαση του προσώπου.

Στην Cosmetic Derma Medicine, διαθέτουμε το πλέον σύγχρονο τελευταίας γενιάς σύστημα CO2 Fractional Laser με το οποίο οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν  σάρωση της επιφάνειας του δέρματος. Η ισχυρή δέσμη Laser «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό!

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου – PRP Προσώπου

Η αυτόλογη θεραπεία βλαστοκυττάρων PRP (Platelet Rich Plasma) αντιστρέφει την εικόνα της θαμπής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας χάρη στις αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Η διαδικασία απαιτεί μια μικρή αιμοληψία από τον ασθενή ώστε να συλλεχθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων του πλάσματος και η ακόλουθη αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων τους. Οι  αυξητικοί παράγοντες  που αποτελούν πρωτεΐνες οι οποίες αποκαθιστούν βλάβες στο δέρμα και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ενέσιμα ή και μη, με τη βοήθεια μια ειδικής, microneedling συσκευής. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ασφαλής, ενώ τα αποτελέσματα  είναι άμεσα ορατά και αποτελεί μια απόλυτα φυσική θεραπεία αντιγήρανσης, βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης.

Φυσικά για ακόμα καλύτερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα, το Total Plasma Lift μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με Botox, Υαλουρονικό Οξύ, Νήματα προσώπου PDO και COG και Ultrasound RF.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στο Ηράκλειο Κρήτης, στη διεύθυνση Λασιθίου 27 & Πλ. Κορνάρου ή καλέστε στο 2810 222303.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τον Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Μιχαήλ Δραμουντάνη, Επιστημονικό Διευθυντή της Cosmetic Derma Medicine Κρήτης. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-ηράκλειο-κρήτης

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Email: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News