default-image

Αδυνάτισμα σε χρόνο ρεκόρ…. by slim way

Life
Αδυνάτισμα σε χρόνο ρεκόρ…. by slim way

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μάρω Κοντογιάννη είδε τον εαυτό της να αλλάζει μέσα σε μόλις ένα μήνα! Το ίδιο είδαν και οι φίλοι τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV που παρακολούθησα την εκπομπή "Make Over" by slim way με την Αναστασία Μπιτζιλέου την Κυριακή 24 Ιανουαρίου!

Η Μάρω Κοντογιάννη, απίστευτο κι όμως αληθινό, έχασε 8 κιλά μέσα σε ένα μηνά με  το SLIM WAY για άλλη μια φορά να κάνει θαύματα και να αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει για όλους εμάς που θέλουμε να χάσουμε κιλά σε χρόνο ρεκόρ.

Η συμμετέχουσα της εκπομπής, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και κατάφερε, με εξαιρετικό τρόπο να μεταδώσει τα συναισθήματα της αλλά και την εμπειρία της σε όλο αυτό το ταξίδι ομορφιάς που βίωσε μέσα από την εκπομπή!

Είναι παρήγορο στις μέρες που ζούμε να μπορούμε να δώσουμε ένα τόσο μεγάλο δώρο που αλλάζει ζωές εμφανίσεις και αναπτερώνει  ψυχολογία γυναικών .

Η Μαρία Μανασάκη συγκινημένη όσο ποτέ  για το αποτέλεσμα που είχε η Μάρω ,  μας μετέφερε όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Όπως ανέφερε, το διάστημα που το slim way εργάστηκε πάνω στην Μάρω ήταν με πολλούς πειρασμούς λόγω εορτών. Παρόλα αυτά, η Μάρω τα κατάφερε τέλεια και μάλιστα, ενώ έχασε αρκετά κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο και το σώμα της διατήρησαν την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα  τους κι αυτό χάρη στο πολυδύναμο κέντρο Αδυνατίσματος & Αισθητικής  Slim Way το μοναδικό στην Κρήτη.

Η Μάρω Κοντογιάννη είναι ένα ζωντανό παράδειγμα απόλυτης συνεργασίας και πειθαρχίας που πίστεψε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα  και εμπιστεύτηκε τους επιστημονικούς συνεργάτες της εκπομπής .

Πασίχαρη πια την είδαμε με ένα εφαρμοστό pencil  κατακόκκινο φόρεμα σε δερματίνη από την νέα συλλογή της εταιρείας FOREL που αγκάλιαζε την νέα της σιλουέτα ,  ενώ την αλλαγή των μαλλιών της επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια Ειρήνη Τριφίδη όπου, η Ειρήνη έδωσε ένα ξεχωριστό φρέσκο  look στην συμμετέχουσα μας.

«Μας αρέσει που κάνουμε ευτυχισμένους ανθρώπους για αυτό και συνεχίζουμε…» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της Αναστασίας Μπιτζιλέου και πάμε δυναμικά για το 3Ο MAKE OVER κατά σειρά που έρχεται την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 18:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της παραγωγής πρόκειται για μια γυναίκα, μάνα  6 παιδιών, που είναι έτοιμη να παντρέψει την κόρη της…. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε!

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος δεν έχετε παρά να στείλετε το μήνυμα σας στην εκπομπή μέσω fb Cretetvmakeover  γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας η εκπομπή σχεδιάστηκε για  άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση τους αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνετε για ένα τόσο σπουδαίο δώρο .

Μην ξεχνάτε η  εκπομπή πραγματοποιεί  make over όλο το χρόνο και  κάθε μήνα παρουσιάζει και άλλη συμμετοχή- αλλαγή ενός ανθρώπου της  διπλανής πόρτας !

Make over by slim way κάθε ΣΚ στις 18:00 μοιράζουμε χαμόγελα με την Αναστασία Μπιτζιλέου στην ΚΡΗΤΗ TV !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News