default-image

Συμβουλές μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Γυναίκα & παιδί
Συμβουλές μακιγιάζ για πράσινα μάτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξειδίκευση είναι το παν στις μέρες μας. Το ίδιο ισχύει και στην εμφάνισή μας. Έτσι εάν έχετε πράσινα ή γενικά ανοιχτόχρωμα μάτια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα για να αναδείξετε το χρώμα τους.

Όταν λοιπόν διαλέγετε καλλυντικά θα πρέπει να λάβετε υπ' όψη σας τόσο το χρώμα των ματιών σας όσο και του δέρματος.. Αν έχετε πράσινα μάτια δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές μακιγιάζ για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στα μάτια σας.

1. Παίξτε με το μοβ

Αναδείξτε τα πανέμορφα πράσινα μάτια σας με ένα μακιγιάζ που βασίζεται στο κόκκινο. Για να διευρύνετε το βλέμμα σας στην εξωτερική πλευρά του ματιού σας χρησιμοποιήστε σκιές σε βαθύ δαμασκηνί και μια πιο φωτεινή μοβ σκιά στο εσωτερικό τους. Αν πάλι τα βλέφαρα σας είναι λίγο πεσμένα κάνετε το αντίθετο. Γενικά αποφύγετε το μοβ που πλησιάζει τους τόνους του μπλε καθώς και μπλε σκιά ματιών ή eyeliner.

Επιλέξτε χρώματα όπως το σκούρο πράσινο, τη λεβάντα, το μοβ ή το λιλά. Επίσης το χρυσό και το χάλκινο είναι υπέροχο για την ανάδειξη των πράσινων ματιών. Όσο για το eyeliner, είναι καλύτερο να αποφύγετε το μαύρο και να επιλέξετε καφέ ή γκρι. Το μαύρο eyeliner θα «αγριέψει» πολύ το βλέμμα σας. Ένας γενικός κανόνας για τα πράσινα μάτια είναι να επιλέξετε ζεστές αποχρώσεις και καφέ μάσκαρα.

2. Αποφύγετε το ασημί

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τα μεταλλικά χρώματα αποφύγετε τις ασημί σκιές ματιών. Ωστόσο το μπρούντζινο, το χάλκινο και ο χρυσός είναι εκπληκτικό με τα πράσινα μάτια ειδικά για βραδινές εμφανίσεις. Επίσης η καφέ ή πράσινη σκούρα σκιά ματιών με κηλίδες χρυσού είναι επίσης καταπληκτική επιλογή.

Πηγή: tellawoman.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News