default-image

Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ακμή και μαύρους κύκλους

Life
Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ακμή και μαύρους κύκλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκμεταλλευτείτε τα φυσικά συστατικά που μας προσφέρει η φύση και καταπολεμήστε τις ρυτίδες, την ροδόχρους ακμή, την απλή ακμή και τους μαύρους κύκλους, αποκτώντας μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα χάρη στο κουρκουμά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κουρκουμίνη είναι το τέταρτο πιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά μπαχαρικό και έχει ισχυρή προληπτική και θεραπευτική δράση για πολλές και διαφορετικές παθήσεις. Διεισδύει στα βαθύτερα επίπεδα στα κύτταρα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης διαθέτει αντιγηραντικές, ενυδατικές, αντιοξειδωτικές, στυπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και είναι ευεργετική για το λιπαρό δέρμα, καθώς ρυθμίζει την παραγωγή του σμήγματος, μια ουσία που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες.

Θα χρειαστείτε:

- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη από κουρκουμά

- 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι

- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Τρόπος παρασκευής

Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και η μάσκα σας είναι έτοιμη.

Τρόπος εφαρμογής

Απλώστε το μείγμα σε όλο σας το πρόσωπο και αφήστε το να δράσει για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύντε το με άφθονο χλιαρό νερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 3-4 φορές την εβδομάδα με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News