Ομορφιά

Πώς να είστε στυλάτες στην εγκυμοσύνη!

Η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος της ζωής σας που θα χρειαστεί να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Αν και στην αρχή φαίνεται δύσκολη διαδικασία να βρείτε το κατάλληλο pregnant style που θυμίζει τα μοδάτα ρούχα της νέας σεζόν, αυτό δε σημαίνει κιόλας πως δεν μπορείτε να το πετύχετε όπως οφείλει μία σύγχρονη μαμά!

Πέρα από τα ρούχα εγκυμοσύνης που πλέον όλο και περισσότερα fashion brands προνοούν με τις maternity συλλογές τους, θα βρείτε έτσι κι αλλιώς στην αγορά διάφορα loose κι άνετα κομμάτια όπως επιβάλλουν οι τάσεις της μόδας - στα καταστήματα που ψωνίζατε και στο παρελθόν. Φαρδιές μπλούζες, μία μάλλινη ζακέτα, μια κάπα αλλά και τα oversized παλτό μπορούν να εφοδιάσουν την ντουλάπα σας την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Extra tip: Τα αξεσουάρ αποτελούν έξυπνη κι εύκολη λύση για να δώσετε στυλ και μοντέρνο χαρακτήρα στα pregnant looks σας.

Αριστερά: Πουλόβερ, leather leggings & sneakers… Διατηρήστε μοντέρνο το στυλ σας στην εγκυμοσύνη όπως οφείλει μία σύγχρονη μαμά! Δεξιά: Τα oversized παλτό, που αποτελούν hot τάση έτσι κι αλλιώς, θα σας λύσουν τα χέρια.

Αριστερά: Τα loose και άνετα κομμάτια υπάρχουν στα καταστήματα που ψωνίζατε και στο παρελθόν καθώς τα επιβάλλουν τα fashion trends. Δεξιά: Η διαχρονική μαρινιέρα στο pregnant style σας.

Μην αγνοήσετε τη θηλυκή και κομψή πλευρά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πηγή: jenny.gr

Σχόλια