Ομορφιά

Τα κρόσσια ήρθαν για να μείνουν!

Γεμάτα χάρη και "αέρα" κάνουν την εμφάνισή τους και το φθινόπωρο τα κρόσσια, επιβεβαιώνοντας πως δεν ήταν απλά μία καλοκαιρινή τάση που την αφήσαμε εύκολα στην άκρη.

Και πώς είναι δυνατόν άλλωστε; Χαρίζουν τόσο απλόχερα στυλ και χαρακτήρα όπου κι αν βρεθούν στις εμφανίσεις μας, που δε θα μπορούσαν να μην κλέψουν τις καρδιές μας.

Τιμήστε τα με στα fall πανωφόρια καθώς μπορούν να απογειώσουν το πιο μίνιμαλ ντύσιμο, αλλά και στο τοπ ή το φόρεμα για πιο χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο στυλ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να τα αποφύγετε σε περιοχές που έχετε παραπανίσια κιλά όπως για παράδειγμα στη φούστα, αν έχετε πλούσιες καμπύλες, επειδή προσθέτουν όγκο.

Εναλλακτικά προτιμήστε τα στα αξεσουάρ σας που το αποτέλεσμα είναι εξίσου μοδάτο κι εντυπωσιακό!

Τιμήστε τα κρόσσια στα fall πανωφόρια καθώς μπορούν να απογειώσουν το πιο μίνιμαλ ντύσιμο!

Γεμάτα χάρη κι "αέρα", τα κρόσσια κάνουν την εμφάνισή τους και το φθινόπωρο!

Επιλέξτε τα έντονα ή διακριτικά ανάλογα με το πόσο τολμηρές είστε!

Κάνουν παιχνιδιάρικο το επιβλητικό black outfit.

Αριστερά: Extreme lovers! Δεξιά: Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να τα αποφύγετε σε περιοχές που έχετε παραπανίσια κιλά όπως για παράδειγμα στη φούστα αν έχετε πλούσιες καμπύλες επειδή προσθέτουν όγκο.

Αριστερά: Με ρετρό διάθεση! Δεξιά: Χαρίζουν απλόχερα στυλ και χαρακτήρα όπου κι αν βρεθούν στις εμφανίσεις σας, που δε θα μπορούσαν να μην κλέψουν τις καρδιές μας.

Πηγή: jenny.gr

Σχόλια