default-image

Me χαλαρή διάθεση το σαββατοκύριακο: Casual & athletic style!

Γυναίκα & παιδί
Me χαλαρή διάθεση το σαββατοκύριακο: Casual & athletic style!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι μεγάλη αλήθεια πως όλη τη βδομάδα είμαστε υποχρεωμένες να ακολουθούμε κάποιους κανόνες στυλ για να ανταποκριθούμε στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Το σαββατοκύριακο λοιπόν είναι το διήμερό μας (για όσες δουλεύουν πενθήμερο) κι εμείς δεν έχουμε παρά να υιοθετήσουμε το πιο βολικό αλλά συγχρόνως στυλάτο casual look.

Η λύση, όπως επιβάλλουν οι τάσεις της μόδας, είναι τα loose παντελόνια συνδυασμένα με το φούτερ σας ή μία αέρινη φούστα φορεμένη με το t-shirt  ή το καρό πουκάμισο με το αγαπημένο skinny denim.

Κι όλα αυτά μπορούν να έχουν έναν κοινό παρονομαστή για το πιο stylish athletic outfit του Σαββάτου αλλά και της Κυριακής: τα μοδάτα sneakers! Επιλέξτε τα χρωματιστά, με δυνατά colourblockings ή animal prints ή ακόμη και σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις για πιο κλασικό αποτέλεσμα.

Αριστερά: Skinny pants lovers: Με κλασική ή sportive διάθεση. Δεξιά: Μη διστάσετε να ολοκληρώσετε τα classic looks σας με τα funky αθλητικά παπούτσια.

Αριστερά: Το πουλόβερ γίνεται αγαπημένο, cozy κομμάτι του Saturday και Sunday look. Δεξιά: Τα sneakers σας πάνε παντού, ακόμη και με το φόρεμά σας.

Αριστερά: Το σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να υιοθετήσουμε το πιο βολικό αλλά συγχρόνως στυλάτο casual look. Δεξιά: Βάλτε χρώμα και prints στο casual & athletic ντύσιμό σας.

Αριστερά: Νέος κανόνας του στυλ: Τα κλασικά looks συνδυάζονται με τα sneakers. Δεξιά: Η maxi φούστα γίνεται κομμάτι-κλειδί στο Saturday και Sunday look σας.

Συνδυάστε τη φούστα με το t-shirt σας και δημιουργήστε τις πιο funny εμφανίσεις.

Επιλέξτε τον ασπρόμαυρο συνδυασμό από το πρωί ως το βράδυ.

Πηγή: jenny.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News