default-image

Ανάλαφρες και άνετες εμφανίσεις για το καλοκαίρι

Γυναίκα & παιδί
Ανάλαφρες και άνετες εμφανίσεις για το καλοκαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το loose style στο ντύσιμό μας είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα βολική τάση που καταφέρνει συγχρόνως να μας χαρίσει στιλάτες εμφανίσεις. Για τη φετινή σεζόν η άνεση έπαιξε βασικό ρόλο από τις πασαρέλες μέχρι τις street εμφανίσεις κερδίζοντας τις καρδιές μας και το στυλ μας.

Επιλέξτε μία loose, δροσερή παντελόνα, ένα αέρινο maxi φόρεμα, ένα καφτάνι αλλά και ένα τοπ που στέκεται ανάλαφρα στο σώμα σας και νιώστε την αίσθηση που αναζητάτε στο ντύσιμό σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μη διστάσετε να συνδυάσετε το loose τοπ και παντελόνι για μία cool εμφάνιση αλλά για τις γυναίκες με καμπύλες είναι μία πρόταση που πιθανόν δε θα είναι ιδιαίτερα κολακευτική για τη σιλουέτα τους καθώς θα πρέπει ένα από τα δύο κομμάτια να είναι πιο στενό ώστε να πετύχετε τα λεγόμενα κολακευτικά "κοψίματα".

Αριστερά: Loose & sportive εμφανίσεις γιατί το στυλ φέτος συνδυάζει την άνεση. Δεξιά: Μία ανάλαφρη και δροσερή παντελόνα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση από το πρωί ως το βράδυ.

Αριστερά: Το αγαπημένο maxi φόρεμα είναι από τις αγαπημένες, αέρινες επιλογές του καλοκαιριού. Δεξιά: Το loose παντελόνι για εμφανίσεις με "χαρακτήρα".

Αριστερά: Για τη φετινή σεζόν η άνεση έπαιξε βασικό ρόλο από τις πασαρέλες μέχρι τις street εμφανίσεις κερδίζοντας τις καρδιές μας και το στυλ μας. Δεξιά: Loose cropped τοπ για να το φορέσετε με πολλούς τρόπους.

Αριστερά: Μη διστάσετε να επιλέξετε loose style και στις επίσημες εμφανίσεις σας κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Δεξιά: Ένα τοπ που στέκεται ανάλαφρα στο σώμα σας σάς δίνει την αίσθηση που αναζητάτε στο ντύσιμό σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αριστερά: Μη διστάσετε να συνδυάσετε το loose τοπ και την αέρινη φούστα σας για μία cool & stylish εμφάνιση. Δεξιά: Το φαρδύ t-shirt "ισορροπεί" το σέξι σορτσάκι σας.

Για βολικά casual looks.

Πηγή: jenny.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News