default-image

Tρία μυστικά για το boho μακιγιάζ του καλοκαιριού

Γυναίκα & παιδί
Tρία μυστικά για το boho μακιγιάζ του καλοκαιριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ αναζητάς να βρεις ποιο είναι εκείνο το στυλ μακιγιάζ που μπορεί να φοράς ολόκληρο το καλοκαίρι από το πρωί ως το βράδυ και δεν απαιτεί συνέχεια φρεσκάρισμα; Η απάντηση είναι το boho μέικ-απ!

Τα μοντέλα στα σόου των διάσημων οίκων για τη σεζόν "Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014" έδειχναν πιο σέξι από ποτέ με τη sun-kissed επιδερμίδα τους, τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τους ζεστούς, γήινους τόνους στο μακιγιάζ τους που έμοιαζε με ένα φυσικό λουκ μετά από ατελείωτες ώρες στην παραλία (εννοείται πάντα με τη χρήση αντηλιακού, για να μην ξεχνιόμαστε).

Γενικά η φυσική, σχεδόν "ωμή" ομορφιά ήταν το βασικό στοιχείο στα μαλλιά και το μακιγιάζ και για τον οίκο Balmain, που ανέδειξε το τρεντ σε ένα από τα κυρίαρχα της σεζόν. Η μάσκαρα χωρίς χρώμα δίνει διακριτική έμφαση στα μάτια σου, ενώ λίγο μπρόνζερ στη μύτη, τα μάγουλα και τα ζυγωματικά είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δείχνει η θεά του boho λουκ και στο μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρεις 3 βασικά tips για το πιο ανέμελο και φυσικό μακιγιάζ της σεζόν… για να γίνεις boho queen!

Μην ξεχνάς πως το όλο λουκ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τέλεια σαν ένα λουκ που απέκτησες μετά από ώρες ύπνου στην παραλία. Το bohemian στυλ είναι ένα ελεύθερο στυλ που είναι έξω από συμβάσεις και στο μακιγιάζ μεταφράζεται σε ένα φρέσκο λουκ που μπορεί να έχεις επειδή χόρευες όλη τη νύχτα σε beach πάρτι ή απλά γιατί πέρασες πολλές μέρες στην παραλία. Ποιο είναι το βασικό στοιχείο που έχει το μακιγιάζ; Τη σχεδόν ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Η μπρονζέ πούδρα δίνει στο δέρμα σου την όψη που θέλεις, αρκεί να απλώσεις - μια μικρή ποσότητα - με ένα πέρασμα με το πινέλο του ρουζ σου στα μάγουλα, το μέτωπο και τη μύτη σου, τα σημεία δηλαδή που βλέπει ο ήλιος.

Το φρύδι σου είναι έντονο: Το φυσικό φρύδι που δείχνει σαν να μην το έχεις περιποιηθεί εδώ και μήνες είναι πολύ σημαντικό για το συγκεκριμένο λουκ.

Το φρύδι σου είναι ατίθασο, δεν έχει την τέλεια γραμμή και είναι απόλυτα φυσικό. Το φρύδι είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του προσώπου σου αφού πλαισιώνει τα μάτια σου. Αν έβγαζες συνέχεια τα φρύδια σου, τότε τώρα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις! Άφησε το φρύδι σου να "βγει" φυσικά και μην το πειράξεις. Εναλλακτικά "γέμισέ" το με ένα μολύβι φρυδιών και "σβήσε" με το δάχτυλό σου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Tα μάτια: Το βλέμμα είναι το βασικό στοιχείο του προσώπου σου. Για ένα φυσικό boho λουκ αρκούν τα φυσικά γήινα χρώματα όπως το μπεζ, το λαδί και το ανοιχτό καφέ για να δώσουν φυσική απόχρωση στο βλέμμα σου, αλλά δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις μαύρο μολύβι. Το καφέ eye liner είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να δώσεις ένταση στο βλέμμα.

Ρουζ: Μπορείς να απλώσεις λίγο ρουζ έτσι ώστε τα μάγουλά σου να δείχνουν φυσικά ροδαλά αλλά εδώ απαγορεύονται οι υπερβολές.

Πηγή: womenonly.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News